Selamlar.
http://www.kuscular.org sitemde İnternet adres çubuğuna http://www.kuscular.org yazdığımız zaman ilk olarak portal ana sayfam açılıyor. Ben ilk olarak forumun açılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim. myadminde birkaç sql sorgusu çalıştırarak yapmıştım ama şimdi bu sql sorgularını bulamıyorum. Bunu nasıl yapabilirim.
[Çözüldü] İlk olarak forumun açılmasını sağlamak
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] İlk olarak forumun açılmasını sağlamak
Yeni bir güne gülümse !
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: İlk olarak forumun açılmasını sağlamak
ana dizindeki .htaccess dosyasında portal.php ile index.php nin yerlerini değiştirin.
örnek vermek gerekirse aşağıdaki gibi olsun
Kod: Tümünü seç
DirectoryIndex index.php portal.php index.html index.htm
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

Re: İlk olarak forumun açılmasını sağlamak
Teşekkür ederim şimdi oldu.mc_kelleci yazdı:ana dizindeki .htaccess dosyasında portal.php ile index.php nin yerlerini değiştirin.
Kod: Tümünü seç
Yeni bir güne gülümse !
Re: [Çözüldü] İlk olarak forumun açılmasını sağlamak
Merhaba...
Benim sorunum arkadaşın yazdığı sorunun tam tersi...
Adrese tıklandıgında direkt olarak forum sayfasına yönlendiriyor.Ana sayfa görüntülenmiyor.
İlk önce anasayfa>oradan foruma geçilmesini istiyorum.
Bunun için önerdiğiniz yolu denemek istedim fakat dediğiniz dosyayı bulamıyorum.
index ve forumun yerini değiştirdiğimde halledebilecegimi düşündüm ama
.htaccess<<<< bu dosyayı bulamadım...
böyle bir ibareye de rastlayamadım.
Bunu düzeltmenin başka bir yolu varsa yardımcı olabilirmisiniz.
Teşekkür ederim.
Benim sorunum arkadaşın yazdığı sorunun tam tersi...
Adrese tıklandıgında direkt olarak forum sayfasına yönlendiriyor.Ana sayfa görüntülenmiyor.
İlk önce anasayfa>oradan foruma geçilmesini istiyorum.
Bunun için önerdiğiniz yolu denemek istedim fakat dediğiniz dosyayı bulamıyorum.
index ve forumun yerini değiştirdiğimde halledebilecegimi düşündüm ama
.htaccess<<<< bu dosyayı bulamadım...
böyle bir ibareye de rastlayamadım.
Bunu düzeltmenin başka bir yolu varsa yardımcı olabilirmisiniz.
Teşekkür ederim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir