Url lerimin bazilari googleye eklenmiyor
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Url lerimin bazilari googleye eklenmiyor
Merhaba arkadaslar sitemde [3.0.2] Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite (0.4.4) ve [3.0.2] Google Yahoo MSN Sitemap & RSS modlari kurulu. Google sitemapi yolluyorum yaklasik 3520 adet linkim var fakat google bunlardan 30-40 kadarini indexlemiyor, google indexlenmeyen bu url lerden yapistirip aram yapiyorum fakat konu cikmiyor, acaba bu eklenmeyen url leri nasil halledebilirm, google bunlari manuel olarak ekleme sansim varmi, tesekkürler...
Re: Url lerimin bazilari googleye eklenmiyor
google bot sitemapında gösterilen linkler tarardıktan bir süre sonra linkler google aramalarında çıkar, bazıları hemen bazıları daha sonra çıkıyor ama googlebot her geldiğinde çıkmayan başlıkları görürse mutlaka çıkıyor.
Biraz sabırlı olman lazım.
Biraz sabırlı olman lazım.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu eklenmeyen url lerden eski olanlarda var icinde, anlamadim neden eklenmdigini...
- chingachgook
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Aynı sorun bende de mevcut.Bekleyeceğiz artık.Öyle görünüyor.
Her türlü program,istek-sorun hattı bu sitede,
http://www.forumincisi.com
http://www.forumincisi.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir