Merhaba arkadaşlar...
Siteme phpbb 3.0.2 yükledim...herşey normal herhangi bir sorunum yok şimdilik...tek sorunum yeni birisi kayıt olurken gönder tuşuna bastığı an 502- badgateway hatası alıyorum...ve sadece bu register bölümünde yapıyor...çözmüş değilim...
syg...
[Çözüldü]502-Bad Gateway Hatası...
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü]502-Bad Gateway Hatası...
En son v3npa tarafından 03.11.2008, 02:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: 502-Bad Gateway Hatası...
Çözüldü...
- chingachgook
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [Çözüldü]502-Bad Gateway Hatası...
Bari biraz duyarlı olup çözümü de yazsaydın.Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için yararlı olurdu.
Her türlü program,istek-sorun hattı bu sitede,
http://www.forumincisi.com
http://www.forumincisi.com
bendede aynı hatayı veriyor nasıl çözdünüz acaba paylaşırmısınız
windows hostinglerde olur bu problem, php5 ister çözüm için ama bu da tam çözüm manasına gelmez en iyisi linux hostinge geçmektir.
birvurgunbusevda..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir