imza hakkında yardım

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
tuzukuru
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

imza hakkında yardım

Mesaj gönderen tuzukuru »

Merhaba arkadaşlar üye profilinden imzayı değiştirme butonuna tıklayınca forum ana sayfasına yöneliyor. Fakat Admin panelinden üye imzası değişebiliyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
UnKnowN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen UnKnowN »

En Son Hangi Mod u Eklediniz?
Her Yüklediğiniz..Mod Un YedekLerini Almayi Unutmayin.. Bu Sizin Zarariniza DeğiL Karınıza Olacakdır... Bundan Emin Olun...
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Re: imza hakkında yardım

Mesaj gönderen NEFRİT »

tuzukuru yazdı:Merhaba arkadaşlar üye profilinden imzayı değiştirme butonuna tıklayınca forum ana sayfasına yöneliyor. Fakat Admin panelinden üye imzası değişebiliyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
includes/usercp_register.php yi kontrol ediniz orada bir hata olma olasılığı çok yüksek ayrıca templates/teman/profile_add_body.php yi kontrol et
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
tuzukuru
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tuzukuru »

Cok tesekkür ederim. Imza proplemi cözülmüstür. teman/profile_add_body.php de hata varmis, degistirdim hata ortadan kalkti. Ellerinize saglik.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

tuzukuru yazdı:Cok tesekkür ederim. Imza proplemi cözülmüstür. teman/profile_add_body.php de hata varmis, degistirdim hata ortadan kalkti. Ellerinize saglik.
Rica ederim, aslında biliyormusun şu PLUS un imza yazma özelliğini hiç sevmiyorum yani bir + sı yok. Oysa klasik phpBB forumdaki imza yazma kısmı çokdaha güzel.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir