lycos reklamını kaldırdım ama forum alanı hala dar olarak duruyor? nasıl düzelcek bu?
Artı forum yönetim bölümünde şöyle yazıyor;
Sürüm Bilgisi
Bağlantı fonksiyonları olanaksız durumda.
nasıl çözülcek bu sorun, yardım edebilirmisiniz?
Reklamı kaldırdım ama forum alanı hala dar görünüyor
Reklamı kaldırdım ama forum alanı hala dar görünüyor
En son onur tarafından 26.05.2006, 12:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
ilki hariç genel bir cevap vereyim burda saatlerce anlatılsa yine başaramayabilirsin..
mod kurulum mantığını anlaman lazım onun için biraz okuma ve alıştırma yapmalısın.. ilk olarak sitenin logosunun nasıl değiştireleceği gib küçük kodlarla değişimler yapmalısın bu söylediğin modların nasıl yükleneceğini zamanla kavrayacaksın..
o yüzden mod nasıl kurulur, şu mod nasıl kurulur un bir cevabı yok herşey ortada.. mod u alıp sendeki dosyalara uygulayacaksın yani kısaca.. ilk sorunun cevabını bende bilemiyorum..
siten haberx de forum göremedim
mod kurulum mantığını anlaman lazım onun için biraz okuma ve alıştırma yapmalısın.. ilk olarak sitenin logosunun nasıl değiştireleceği gib küçük kodlarla değişimler yapmalısın bu söylediğin modların nasıl yükleneceğini zamanla kavrayacaksın..
o yüzden mod nasıl kurulur, şu mod nasıl kurulur un bir cevabı yok herşey ortada.. mod u alıp sendeki dosyalara uygulayacaksın yani kısaca.. ilk sorunun cevabını bende bilemiyorum..
siten haberx de forum göremedim

| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
onur demek isteğimi anlamışsındır.. yani kendin bir miktar okumalı kurmalı hatta bozup tamir etmelisin; bu şekilde istediğin cevapları bulman zaman alır hemde unutur gidersin.. sana tavsiyem bu şekilde mod sayfalarındaki kodları indir incele kolay bulduklarını uygula.. 
zamanla istediğin modları kolayca kurabilecek duruma geleceksin..

zamanla istediğin modları kolayca kurabilecek duruma geleceksin..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir