kategorı ve forum acınca ana sayfada gozukmuyo
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
kategorı ve forum acınca ana sayfada gozukmuyo
arkadaslar sıteye yenı bı tema yukledım panelden actıgım kategorı ve forumlar anasayfada cıkmıyo neden olabılır acaba
Re: kategorı ve forum acınca ana sayfada gozukmuyo
Açtığınız forumun ayarlarını yaptınız mı? Ana sayfada görünmesi için forum düzenlemeye girip Ana-forumun ana sayfada görünmesi için olan ayarı yapın.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
sıtenın default teması varken actıgımzıda cıkıyodu tema degıstırdıkten sonra cıkmamaya basladı
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
temadan kaynaklı da olabılır ama forum ya da kategori açtığınızda mutlaka izinleri atamanız gerek
izinleri duzenleyınce goruneceklerdır (tabi temada hata yoksa)

blogcu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Bendede aynı sey oluyor 2 gundur saatlerce ugrasıyorum senkronıze edyıyorum gene olmuyor delırıcem kafayı yedım ne olur yardım edın !
kategori açtı iseniz ve iinde forum yoksa görükmez, forum da açtı iseniz açarken izinler kopyala kısmı var orada eğer ilk forumu silmez iseniz iyi olur onun izinler kopyalayıp işleri halledebilirsiniz...
Oleey en kolay cevaplanacak soru gelmiş bari buna cevap vereyim :d.. Çünkü aynısı bende de olmuştu ilk kurduğumda kafayı sıyırtmıştım ama düzeltince sonucunuda yazmıştım. Az bir aramayla aynı açıklamları bulabilirdiniz sanırım neyse işin özü şu : eğer izin katagori ve Forum kısmını halletmişseniz tek sorununuz forum un altına ALT FORUM eklemeyişinizdir. Bu konu daha önce de sorulduğu için şuraya da bakabilirsiniz : http://phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?f=20&t=8663 .. iyi günler
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir