.htaccess [SEO MOD] yardım...
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
.htaccess [SEO MOD] yardım...
Arkadaşlar seo mod kuracağım mod kurulumu hakkında az çok bilgim var yalnız benim anlamadığım şu ikisi
Birincisi bu ;
SQL
Code: Select All
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value, is_dynamic) VALUES ('seo_ext', 'html', 0);
diğeride bu
.htaccess
şimdi anlamadığım şu yukarıdaki kodun tamamını seçip ne yapacağım ?
ve düzenlemem gereken ''.htaccess'' dosyası nerede ? bunu hiç bir şekilde bulamadım...
Birincisi bu ;
SQL
Code: Select All
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value, is_dynamic) VALUES ('seo_ext', 'html', 0);
diğeride bu
.htaccess
şimdi anlamadığım şu yukarıdaki kodun tamamını seçip ne yapacağım ?
ve düzenlemem gereken ''.htaccess'' dosyası nerede ? bunu hiç bir şekilde bulamadım...
En İyi Paylaşım Sınır Tanımayandır ! http://Www.ForuMevki.Com
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: .htaccess [SEO MOD] yardım...
http://downloads.phpbb-seo.com/phpbb3-seo-url-10/ bu mod´dan bahsediyorsaniz
seo modunu kurduktan sonra /install yaptinizmi
yaptikdan sonra YKP de Yukarda Phpbb seo diye bi yer cikiyor orda ayarlari yaptikdan sonra sol tarafta .htaccess var o sayfa acildiktan sonra kasrsiniza kodlar felan cikar onlarin tümünü secip FTP deki .htaccess ile degistirceksiniz ve save the .htaccess isaretleyip göndere tiklicaksiniz...
seo modunu kurduktan sonra /install yaptinizmi
yaptikdan sonra YKP de Yukarda Phpbb seo diye bi yer cikiyor orda ayarlari yaptikdan sonra sol tarafta .htaccess var o sayfa acildiktan sonra kasrsiniza kodlar felan cikar onlarin tümünü secip FTP deki .htaccess ile degistirceksiniz ve save the .htaccess isaretleyip göndere tiklicaksiniz...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Saruhan Hünel yüzlü kardeşim
...Ben seo modu kuramadım ki zaten sorun o..Normalde bi kaç mod kurdum ama bu indirdiğimi hiç kuramadın..Hangi dosyalar değişecek nasıl kurulacak...Kısaca bi anlatırsan çok sevinirim

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
size ben bu seo modunu tavsiye ediyorum bunun icin özel sitemap moduda var uyumlu ben kendim kullaniyorum su an icin hic bi sorunla karsilasmadimHasanbeyoglu yazdı:Saruhan Hünel yüzlü kardeşim...Ben seo modu kuramadım ki zaten sorun o..Normalde bi kaç mod kurdum ama bu indirdiğimi hiç kuramadın..Hangi dosyalar değişecek nasıl kurulacak...Kısaca bi anlatırsan çok sevinirim
bu dosyayi indirdikten sonra install.txt dosyasini acin ve icindeki kod degisiklikleri yapin daha sonra www.siteadi.com/phpbb_seo/phpbb_seo_install.php tarayicinizla girin ve modu kurun kurduktan sonra buraya yazin daha sonra yapilcaklarida yazarim
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Evet Esmer arkadaşım dediğini yaptım modu kurdum peki şimdi ne yapacağım ?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
simdi phpbb seo diye bi yer cikmistir YKP de oraya girin ilk önce ayarlari yapin url daha sonra sol tarafta .htaccess yaziyor oraya girin ve orda yazan kodlari kopyalayin FTP nizdeki .htaccess ile degistirin daha sonra ftpnize yollayin ve YKP de .htaccess yerinde save the .htaccess isaretleyin ve göndere tiklayin
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hocam dediğin yere girdim böyle bi yazılar çıktı
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_phpbb_seo.php on line 828: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/for10005:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3182)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3182)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3182)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3182)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_phpbb_seo.php on line 828: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/for10005:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3182)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3182)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3182)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3182)
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yaptiginiz kod degiskliklerinde bi hata yapmisiniz kod degiskliklerini bidaha kontrol edin özellikle
adm/index.php
ve
/includes/functions.php
dosyalarini
adm/index.php
ve
/includes/functions.php
dosyalarini
Peki bu modun Türkçe dil dosyası yok mu? İngilizceyi anlamak biraz zor oluyor. 

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
su an icin yok sanirim yapan olurmu diye sorarsan sanmammalt yazdı:Peki bu modun Türkçe dil dosyası yok mu? İngilizceyi anlamak biraz zor oluyor.

-
- Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba
ben bu modülü kurdum ama admin ekranında tab gelmiyor ayarları nasıl yapacağız ?
ben bu modülü kurdum ama admin ekranında tab gelmiyor ayarları nasıl yapacağız ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir