forum anasayfasında değişiklik
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- yenimakale
- Kayıtlı Kullanıcı
forum anasayfasında değişiklik
merhaba arkadaşlar. phpbb otomatik olarak sürüm yükseltmiş. sürüm yükseltince forumdan verdiğim linkler ortadan kalkmış.
yenimakale.com/forum sayfasından
yenimakale.com daki haberler, iletişim, resimler gibi bölümlere link vermiştim. Forumun en üstünde "Yeni Makale Forum" yazan yere koymuştuk bunları. o linkleri tekrar koymak istiyorum. ftp içinde hangi dosyada değişiklik yaparak oraya link koyabilirim? (yalnız tam dosya url sini verebilirseniz sevinirim. bana yabancı bu konular:)
yenimakale.com/forum anasayfasının en altına sayaç kodu koymuştum. o kodda maalesef gitti. forumun en altına sayaç kodu koymam için hangi dosyayı kullanmalıyım?
bu konularda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden herkese teşkkürler.
yenimakale.com/forum sayfasından
yenimakale.com daki haberler, iletişim, resimler gibi bölümlere link vermiştim. Forumun en üstünde "Yeni Makale Forum" yazan yere koymuştuk bunları. o linkleri tekrar koymak istiyorum. ftp içinde hangi dosyada değişiklik yaparak oraya link koyabilirim? (yalnız tam dosya url sini verebilirseniz sevinirim. bana yabancı bu konular:)
yenimakale.com/forum anasayfasının en altına sayaç kodu koymuştum. o kodda maalesef gitti. forumun en altına sayaç kodu koymam için hangi dosyayı kullanmalıyım?
bu konularda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden herkese teşkkürler.
Re: forum anasayfasında değişiklik
Forumun en üstüne koymanız için;
styles/temanız/template/overal_header.html yi editlemeniz gerekir.
Forumun en altına koymanız için;
styles/temanız/template/overal_footer.html
styles/temanız/template/overal_header.html yi editlemeniz gerekir.
Forumun en altına koymanız için;
styles/temanız/template/overal_footer.html
Yeni bir güne gülümse !
- yenimakale
- Kayıtlı Kullanıcı
- yenimakale
- Kayıtlı Kullanıcı

Explorerda açıyorum kaydettiğim sayfayı kod var. sitedeki ile değiştiriyorum kod yok görünmüyor.
çok acemice biliyorum ama

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
YKP > STILLER > Sablonlar > burdan deneyin
sonrada sablon yenileyin olur
sonrada sablon yenileyin olur
- yenimakale
- Kayıtlı Kullanıcı
O şekilde olmadı arkadaşım. Düzenle dediğinde dosya üzerinde değişiklik yapmana izin vermiyor. Niye böyle sorun çıkartıyor anlamıyorum. Varsayılan temayı değiştirip denedim yine olmadı. dosyalar hala explorer uzantısı şeklinde görünüyor.
- yenimakale
- Kayıtlı Kullanıcı
explorer uzantılı dosyayı bilgisayara indiriyoruz. birlikte aç deyip not defterinde açıyoruz. istediğimiz değişikliği yapıp kaydet diyoruz. explorer sayfasını ftp deki ile değiştiriyoruz ve oluyor...
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
dosya sistemi bende de olmuyordu dosya sistemiydi ototmatik veritaban oluyordu buda beni sinir ediyordu phpmyadminde urastim ve oldu isterseniz sizde bi deneyin...
phpmyadmine e gir
phpbb_styles_template Tablosunu acin daha sonra Gözat a tiklayin daha sonra temanizi secin kalem resmin üzerine tiklayin yeni sayfa acilir degerler felan yazar
template_storedb tinyint(1) unsigned burda ya 1 yada 2 yazar bunu 0 yapin sonra kaydetin ve Admin panelinden STILLER > Sablonlar > detaylara bakin isaret nerde ve isareti degistirebiliyormusunuz diye normalinde dosya sisteminde olmali ve isaret degistirilemez
phpmyadmine e gir
phpbb_styles_template Tablosunu acin daha sonra Gözat a tiklayin daha sonra temanizi secin kalem resmin üzerine tiklayin yeni sayfa acilir degerler felan yazar
template_storedb tinyint(1) unsigned burda ya 1 yada 2 yazar bunu 0 yapin sonra kaydetin ve Admin panelinden STILLER > Sablonlar > detaylara bakin isaret nerde ve isareti degistirebiliyormusunuz diye normalinde dosya sisteminde olmali ve isaret degistirilemez
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir