forum anasayfasında değişiklik

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
yenimakale
Kayıtlı Kullanıcı

forum anasayfasında değişiklik

Mesaj gönderen yenimakale »

merhaba arkadaşlar. phpbb otomatik olarak sürüm yükseltmiş. sürüm yükseltince forumdan verdiğim linkler ortadan kalkmış.

yenimakale.com/forum sayfasından
yenimakale.com daki haberler, iletişim, resimler gibi bölümlere link vermiştim. Forumun en üstünde "Yeni Makale Forum" yazan yere koymuştuk bunları. o linkleri tekrar koymak istiyorum. ftp içinde hangi dosyada değişiklik yaparak oraya link koyabilirim? (yalnız tam dosya url sini verebilirseniz sevinirim. bana yabancı bu konular:)

yenimakale.com/forum anasayfasının en altına sayaç kodu koymuştum. o kodda maalesef gitti. forumun en altına sayaç kodu koymam için hangi dosyayı kullanmalıyım?

bu konularda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden herkese teşkkürler.
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: forum anasayfasında değişiklik

Mesaj gönderen basoglanh »

Forumun en üstüne koymanız için;
styles/temanız/template/overal_header.html yi editlemeniz gerekir.
Forumun en altına koymanız için;
styles/temanız/template/overal_footer.html
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
yenimakale
Kayıtlı Kullanıcı

eyvallah kardeş. sağolasın
Kullanıcı avatarı
yenimakale
Kayıtlı Kullanıcı

:) yapamadım. bir sorun var. ftp ye giriyorum. bahsettiğin dosyalar explorer sayfası şeklinde görüntüleniyor. metin belgesi gibi değil. explorer sayfasını indirip metin belgesinde açıyorum. sonra kodu koyup kaydet diyorum. hala explorer sayfası gibi görünüyor. ftp deki diğer sayfa ile değiştiriyorum ama sitede hala görünmüyor kod.

Explorerda açıyorum kaydettiğim sayfayı kod var. sitedeki ile değiştiriyorum kod yok görünmüyor.

çok acemice biliyorum ama :) sebebi nedir bunun.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

YKP > STILLER > Sablonlar > burdan deneyin

sonrada sablon yenileyin olur
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
yenimakale
Kayıtlı Kullanıcı

O şekilde olmadı arkadaşım. Düzenle dediğinde dosya üzerinde değişiklik yapmana izin vermiyor. Niye böyle sorun çıkartıyor anlamıyorum. Varsayılan temayı değiştirip denedim yine olmadı. dosyalar hala explorer uzantısı şeklinde görünüyor.
Kullanıcı avatarı
yenimakale
Kayıtlı Kullanıcı

explorer uzantılı dosyayı bilgisayara indiriyoruz. birlikte aç deyip not defterinde açıyoruz. istediğimiz değişikliği yapıp kaydet diyoruz. explorer sayfasını ftp deki ile değiştiriyoruz ve oluyor...
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

dosya sistemi bende de olmuyordu dosya sistemiydi ototmatik veritaban oluyordu buda beni sinir ediyordu phpmyadminde urastim ve oldu isterseniz sizde bi deneyin...

phpmyadmine e gir

phpbb_styles_template Tablosunu acin daha sonra Gözat a tiklayin daha sonra temanizi secin kalem resmin üzerine tiklayin yeni sayfa acilir degerler felan yazar

template_storedb tinyint(1) unsigned burda ya 1 yada 2 yazar bunu 0 yapin sonra kaydetin ve Admin panelinden STILLER > Sablonlar > detaylara bakin isaret nerde ve isareti degistirebiliyormusunuz diye normalinde dosya sisteminde olmali ve isaret degistirilemez
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir