siteme giremiyorum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
siteme giremiyorum
normal ilk giriş yapmak istediğimde hata veriyor şifremi unuttum diyorum email / kullanıcı adı bulanamadı diyor en son 3.0.3 oto yüklemeyi yaptım ama sonra giriodu şimdi girmio cache klasorünü temizledim olmadı farklı bilgisayardan denedim olmadı yardım please ve acil lutfen
Re: siteme giremiyorum
ya koca sitede yardım edecek biri yok mu
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpmyadminden profilinize girip sifrenizi degistirin md sifresi oldugu icin eger baska bi mysql iniz bvarsa ordan kopyalayarak sitenizin mysqline yapistirin sifre calismasI lazim
nasıl yapçam
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ilk önce ordaki yazan kullanici adini ve email adresini sifreme unuttuma girin olmazsa ayri bi mysql acin icine phpbb3 kurun ve daha sonra sifrenizi verdikten sonra yeni actiginiz sitenin mysql isine girip ordaki md sifresini kopyalarak eski sitenizin mysql isine girin ve sifre yerine yapistirin ozaman sifreniz yeni sitenizdeki sifreyle aynidir umarim anlatabilmisimdir 

şifre nerde olacak nasıl bulcam yani
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpmyadmin > phpbb_users > USer Id ve Username isaretleyin ve gözata tiklayin sonra kendi kullanici adiniza tiklayin orda hersey yazar
hacı bulamadım ya
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir