Kırık link mod

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
madozan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kırık link mod

Mesaj gönderen madozan »

dvix paylaşım forumum var ve bana şöle bi mod lazım kırık linkler de kulanıcılar tıklıycak admin menusunde bi yer olcak o kayıtlar orda olucak bende girdiğimde kontrol edicem gbi ?
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

ben araştırdım fakat bulamadım bir arkadaşım belki bulur..
En son cupra tarafından 26.05.2006, 18:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

sanırım paylaşımlarını post ' larla yapıyorsun .. Mavi kart Mod ' u senin işini görecektir. Forumda aratarak bulabilirsin.
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
madozan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen madozan »

yellow mod ile geldi de o tam olarak işime yaramıo ben şey şeklinde düşünüorum bu yeni mesaj falan die olan butonun yanında kırık link die olcak çkü o köşedeki mavi karta kimse tıklamıyo
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

mod ' un içeriğini isteğin gibi değiştirip , mavi butonu da dilediğince şekillendirebilirsin..
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
madozan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen madozan »

nası yapıcam peki bunu :D
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

mavi kart modunu aynen kur .. Grafik ' i alttaki ile değiştir şimdilik işini görür ..

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

* yada isteğine bağlı bir grafik yap .. temana uygun ve bozmıyacak bi şekilde ..
Resim Resim Resim
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir