merhaba arkadaslar
phpbb:3.0.3
kullanilan modlar: Almsamim WYSIWYG editor, baska hic bir MOD yok.
Problem:
ben Almsamim WYSIWYG editor`u kurdum panoma.
ondan once Advanced BBcode3 kullaniyordum
onu kaldirip Almsamim WYSIWYG editor`u kurdum
hersey tamam
yalniz yeni baslik yazmaya kalkinca 2 tane kutu cikar karsima resme bakin
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
ustteki kutu (Almsamim kutusu) ona bi seyler yazip gonder bastigimda "İletiniz çok az karakter içeriyor." diye bir yazi cikiyor karsima!!!
alttaki kutuya yazi yazinca iletiyi kabul ediyor
sorun nerde acaba?
kullandigim tema Green Vision
Hizli cevap eklentisinde bir sorun yok, sorun sadece yeni ileti yazmaya kalkinca ortaya cikmaktadir.
adres: http://frautorun.com/forum
yakindan gormek ve denemek icin bu bilgileleri kullanabilirsiniz:
Kullanici ad:test
parola: 123456
yardim ederseninz cok sevinirim
simdiden tesekkurederim
Almsamim WYSIWYG editor`de sorun yasiyorum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Almsamim WYSIWYG editor`de sorun yasiyorum
Merhaba,
Böyle sorunları çözmek çok uğraştırır. Madem forumunuzda başka mod yok o halde phpBB son sürümünü indirip en son kurmak istediğiniz modu kurunuz.
Büyük ihtimalle önceki mod ile çakışıyor o yüzden o sorunu bulmak zor olabilir.
Bir ikinci güzel yanı ise phpBB sürümüzü en son sürüme yükseltmiş olursunuz
Böyle sorunları çözmek çok uğraştırır. Madem forumunuzda başka mod yok o halde phpBB son sürümünü indirip en son kurmak istediğiniz modu kurunuz.
Büyük ihtimalle önceki mod ile çakışıyor o yüzden o sorunu bulmak zor olabilir.
Bir ikinci güzel yanı ise phpBB sürümüzü en son sürüme yükseltmiş olursunuz

Re: Almsamim WYSIWYG editor`de sorun yasiyorum
VSaBaH
yardim etmeye calistigin icin cok tesekkurederim
bu arada sorunu simdi cozdum
almsamim ta kendi formunda cozduk sorunu
cozum burdan:
http://www.almsamim.com/i-have-2-text-b ... html#p1056
hepinize iyi Panolar dilerim
bol ziyaretciler
yardim etmeye calistigin icin cok tesekkurederim
bu arada sorunu simdi cozdum