phpBB Türkiye - En iyi phpBB forum sitesi yarışması
Re: phpBB Türkiye - En iyi phpBB forum sitesi yarışması
Yarışmada ilk 3'e girenlerin siteleri http://www.phpbbturkey.com/links/ sayfamızda tanıtılıyor. Diğer forumda daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi 2009 başlarında phpBB3 siteleri yarışması yapılacaktır.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
2009'a az kaldı. Bekliyoruz o zamanESQARE yazdı:Yarışmada ilk 3'e girenlerin siteleri http://www.phpbbturkey.com/links/ sayfamızda tanıtılıyor. Diğer forumda daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi 2009 başlarında phpBB3 siteleri yarışması yapılacaktır.

blogcu
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- yenimakale
- Kayıtlı Kullanıcı
Bu sayfadaki siteerin çoğuna giremedim. bu gerçekten üzücü bir şey. phpbb forumlarının başarılı olmasını istiyorum gerçekten. Ne kadar başarılı phpbb forumu çıkarsa, diğer phpbb forumları içinde o kadar yararlı ve teşvik edici bir durum olur bu.
birçok phpbb forumuna baktım üyeliği zorunlu hala getirmişler. zorunlu üyelik olmasına rağmen üye sayıları çok çok az. ben üyeliği isteğe bağlı bırakmalarını tavsiye ediyorum. benim her zaman isteğe bağlıydı. sadece linkleri göremiyor üye olmayanlar o kadar. ve 8500 den fazla üyemiz var.
bu arada farketmemişim, şimdi baktımda phpbbturkey sitesindeki üye sayısı bile 8300 lerde. Ama kullanıcılar tabi aktif. sürekli birşeyler yazılıyor. genel forumlarda üyeler aktif değiller.
Umarım phpbb siteleri içinden bu sitelerden daha başarılıları da çıkar.
birçok phpbb forumuna baktım üyeliği zorunlu hala getirmişler. zorunlu üyelik olmasına rağmen üye sayıları çok çok az. ben üyeliği isteğe bağlı bırakmalarını tavsiye ediyorum. benim her zaman isteğe bağlıydı. sadece linkleri göremiyor üye olmayanlar o kadar. ve 8500 den fazla üyemiz var.
bu arada farketmemişim, şimdi baktımda phpbbturkey sitesindeki üye sayısı bile 8300 lerde. Ama kullanıcılar tabi aktif. sürekli birşeyler yazılıyor. genel forumlarda üyeler aktif değiller.
Umarım phpbb siteleri içinden bu sitelerden daha başarılıları da çıkar.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
hadi 2009 az kaldi yarismada baslar insallah 

- yenimakale
- Kayıtlı Kullanıcı
kendi forum bölümüm var ama sana oy veririm esmerözcan
bizim yaptığımız sadece phpbb forumu kullanmak, siz geliştirme geliştirmişsiniz. bunun içinde takdiri hakediyorsunuz.

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Nezaman yapılcak yeni seçim? Benim forum siteminde incelenip yarışmasını isterim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir