Arkadaşlar Site Yöneticilerin Admin Paneline girmeden bir üyenin bilgilerini değiştirmesi mümkünmü ?
Mesela bir üyenin kullanıcı adı , şifre , avatar ve Grup değişikliği yapabilsin.
-Neden Panelden müsade etmiyorsunuz diye soracak olursanız. Panelde istediğimiz kadar izinleri kısarsak kısalım ama mutlaka fazladan bişeyler çıkıyor son demine kadar kısamıyorum. Yada ben yapamıyorum. Özellikle gruplara müdahele izini verdiğim zaman grup değişikliği için , grupları tamamen silebiliyor (yanlışlıkla tabi)
Önüne geçmek ve sadece bir yöneticiye kullanıcı adı , şifre , avatar ve Grup değişikliği yapmasını istiyorum.
Panele Girmeden Kullanıcı Ayarları
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Panele Girmeden Kullanıcı Ayarları
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
Re: Panele Girmeden Kullanıcı Ayarları
dostum ozaman kendin yönetici ol digerleri mod olsunlar ne işivar yanlışlıkla da olsa grup silen adamın adminlikle
- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Panele Girmeden Kullanıcı Ayarları
Tek başıma yetişmem mümkün değil.
Sadece kullanıcı adı ,şifre değişikliği ve grup değişikliği yapılsa benim işimi görür.
Sadece kullanıcı adı ,şifre değişikliği ve grup değişikliği yapılsa benim işimi görür.
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 5 misafir