Bad Gateway Sorunu

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
yenimakale
Kayıtlı Kullanıcı

Bad Gateway Sorunu

Mesaj gönderen yenimakale »

Bad Gateway Sorunu

Arkadaşlar yenimakale.com/forum bölümünde üye olmak isteyenler formu doldurup gönderdiklerinde alttaki hata mesajı karşılarına çıkıyor:

Bad Gateway
Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.

Bu sorunu daha önce yaşayan arkadaş var ise, bu sorunun neden kaynaklandığını söyleyebilr mi? Forumlarda aradım ama net bir bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

Konuyu muhtemelen yanlış yerde açtım, arkadaşlar kusrra bakmazlarsa sevinirim.
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Bad Gateway Sorunu

Mesaj gönderen aciyagulmek »

Bu sorun genellikle windows hostinglerde kurulu forumlarda oluyor, daha önce bende de olmustu. Çözümü ise plesk panelden setupa girin ve ordan php sürümünüzü değiştirin. En mantıklısı linux kullanmak, bu soruna linuxda karsılasan kimseye rastlamadım daha. Biliyorum bu mesaj bayagı bir eski ama ben yinede bu sorunla karsılasan biri olursa diye yazıyorum.
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir