BBCode in Custom Profile Fields [1.0.3] / ruhhali resimli
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: BBCode in Custom Profile Fields [1.0.3] / ruhhali resimli
yaaa bende sdc yazı olaraka cıkıo resim görüntülenmi bi türlü nasıl yapcam ?????????????????
ülke :http://www.saruhanhunel.bplaced.net/takim/turkiye.gif
not: [img] leri ekliorum link basına
die cıkıo resim cıkmıo forumdada görüntülenmio sadece yazı olarak cıkıo ana sayfada napmam lazım???
ülke :http://www.saruhanhunel.bplaced.net/takim/turkiye.gif
not: [img] leri ekliorum link basına
die cıkıo resim cıkmıo forumdada görüntülenmio sadece yazı olarak cıkıo ana sayfada napmam lazım???
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
modu kurdunuzmu ? BBCode in Custom Profile Fields [1.0.3]
- piyanistsb2
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
hiç sorunsuz çalıştı. ellerine sağlık 

- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar ben bunun nasıl olacağını anlamadım?
Ftpden mi oluyor bu yoksa yönetim panelinden mi?Lütfen ayrıntılı ve sıralı bir şekilde anlatabilirmisiniz?
Ayrıca resimler gözükmüyor ve modu indirmek için dosya yok.

Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
mod için tesekkürler.
keske resim yolu olarak degilde resimler cıksaydı profilde. bunu yapmanın yolu yokmu acaba.
mutlaka vardır. phpbb 2 de ben yapmıstım ve cok güzel olmustu.
keske resim yolu olarak degilde resimler cıksaydı profilde. bunu yapmanın yolu yokmu acaba.
mutlaka vardır. phpbb 2 de ben yapmıstım ve cok güzel olmustu.
arkadaşlar ben profil ve üye listesine telefon numaraları eklemek istiyorum cep telefonu sabit telefon adres satırı vs şimdi yukarda anlatıldığı gibi yapıyorum ancak yazdığım telefon numarası yerine 214 le başlayan abuk sabuk bir numara atıyo ve üye listesinde görunmuyo yardımcı olabilirmisiniz ?
www.kocaayaklar.com - Hero Online
En iyisi, telefon numaralarını veritabanından phpMyadmin yolu ile alıp, SMS gönderme programına manuel grip göndermek olurdu.
sanırım haklısın şuan kayıt esnasında cep sabit telefon ve adres satırları ekledim profil alanlarında görunuyor ancak üe listesindede görunmesini istiyorum yukardaki modda sadece memberlist.php de gerekli değişikliği yaptım ancak eklediğim bölümler üye listesinde çıkmıyor sorun ne olabilir acaba ? a yrıca yukarda anlatılan benim yapmak istediğimle aynı mantık yanılmıyosam ama yönetici panelinde genel sekmesinde yukleme ayarları diye bi seçenek yok bende pazno izinlri olmazsın eğer pano izinleri ise orda yazıyo ama evt dediğim halde yine uye listesinde görrunmuyo
www.kocaayaklar.com - Hero Online
- .Max Payne.
- Kayıtlı Kullanıcı
Ya sizden ricam şu resimleri bi daha ekleyebilir misiniz arkadaşlar ayrıca bu premod'da da çalışır mı??, biras bilgilendirir misiniz??
-
- Kayıtlı Kullanıcı
iyi günler iki sorunum var
1. profilde resim çıkıyor ama kayıt olurken resim ya da resim adı değil de resim yolu çıkıyor
2. cinsiyet ve takım da ekledim ama takım cinsiyet ve ruh halinden sadece bir tane görnüyor. kayıt olurken üçü de çıkıyor ama profilde 1 tane çıkıyor
çözümlerseniz çok sevinirim. şimdiden tşkler
1. profilde resim çıkıyor ama kayıt olurken resim ya da resim adı değil de resim yolu çıkıyor
2. cinsiyet ve takım da ekledim ama takım cinsiyet ve ruh halinden sadece bir tane görnüyor. kayıt olurken üçü de çıkıyor ama profilde 1 tane çıkıyor
çözümlerseniz çok sevinirim. şimdiden tşkler
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
resimleri indir kendi hostuna yükle ozaman bozuk olmaz..kofta yazdı:RESİMLER BOZUK
Öncelikle emeğine sağlık kurdum ve süper oldu fakat bir sorunum var kurduğum diğer özel frofil alanları gözükmüyor sadece en son eklediğim gözüküyor avatarın altında arkadaşın verdiği resimde mesela baya özel profil alanı eklemiş bende sadece en son eklediğim var neden olabilir.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
imzanız kurallara aykırı boyutlardadır. (yönetim)
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: BBCode in Custom Profile Fields [1.0.3] / ruhhali resiml
Özcan kardeşim bende profil alanında gözükmüyor resimler 

- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: BBCode in Custom Profile Fields [1.0.3] / ruhhali resiml
Arkadaşlar 3.0.8 versiyounda sorunsuz çalışıyor 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir