Merhaba,
Forumda bir anket oluşturdum. İlk başta bir sorun yoktu. Ama bugün ankette oy kullanmak isteyenler şöyle bir hata mesajı alıyorlar.
ERROR 404 - PAGE NOT FOUND
Oops! Looks like the page you're looking for was moved or never existed.
Make sure you typed the correct URL or followed a valid link.
We recommend you load this web site using Firefox
Cuma günü Google optimizasyonu için bazı SEO ayarları yapılmıştı. Bundan dolayı olabilir mi?
Bu sorunu nasıl aşabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ankette 404 Hata Mesajı
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Ankette 404 Hata Mesajı
Merhaba,
Evet seo'dan kaynaklanan bir sorun gibi görünüyor.
Sanırım .htaccess dosyasında bir yanlışlık yapılmış. Kontrol ediniz.
Sorunu buradan kestirmek oldukça güç bu durumda.
Evet seo'dan kaynaklanan bir sorun gibi görünüyor.
Sanırım .htaccess dosyasında bir yanlışlık yapılmış. Kontrol ediniz.
Sorunu buradan kestirmek oldukça güç bu durumda.
Teşekkürler. Peki htaccess dosyasını düzeltmek için ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşım kurmuş olduğunuz SEO MOD'da karakter sorunu var. Türkçe karakterleri çevirmiyor. Bu aramalarda size dezavantaj olacaktır.tbilgi yazdı:Teşekkürler. Peki htaccess dosyasını düzeltmek için ne yapmam gerekiyor?
Mesela Link aşağıdaki görünüyor ama;
http://www.totalbilgi.com/yilbaşi-hediy ... 0f3c83bba1
Şu arama sonucunda en üstteki adresi incelerseniz linklerin aşağıdaki gibi bozuk çıktığını görürsünüz.
http://www.totalbilgi.com/yilba%C5%9Fi- ... r-t16.html
Bence yedeklerinizi yüklemeyi ve alternatif seo modlarından birini kurmayı deneyiniz.
Çok teşekkürler. Dediğiniz gibi yeni bir SEO modu kurmaya çalışacağım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir