Mevcut sitenin içine forumu ithal etmek.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Mevcut sitenin içine forumu ithal etmek.
Merhaba. Mevcut bir sitemiz var ve bu sitenin kendine özgü navigation barları, header ve footer i var. Forumun da bu siteye uygun olması için bu sitenin header ve footer sayfalarının forumun üst ve alt sayfası olarak kullanılmasını nasıl sağlayabilirim? Örneğin bu site (phbbturkey.com) üst bilgileri ve sitenin genel karakteristiği içinde forum var. Ana Sayfa, Özellikler, Demo, Yüklemeler, Destek, Forumlar vb şeklinde. Forum bunun içinde. İşte ben de bu şekilde yapmak istiyorum. Prosilver kulanıyorum. Teşekkürler.
Re: Mevcut sitenin içine forumu ithal etmek.
Merhaba,
forumu sitenizin içerisine gömmek istiyorsunuz anlaşılan. Ama burada yapılan pek bu değil! Burada yapılan daha çok menülerle sayfalara erişim, temelde forum duruyor.
Bende benzer bir şey düşündüğümden araştırıyorum. Eğer çok küçük demesseniz Coffe time temasına veya Parrot temasına bir bakın. Onlardaki forum ana gövdesini başka bir site içerisine daha rahat yerleştirirsiniz sanki.
Ama tabii ki en azından biraz html bilginizin olması gerekir.
Kolay gelsin!
forumu sitenizin içerisine gömmek istiyorsunuz anlaşılan. Ama burada yapılan pek bu değil! Burada yapılan daha çok menülerle sayfalara erişim, temelde forum duruyor.
Bende benzer bir şey düşündüğümden araştırıyorum. Eğer çok küçük demesseniz Coffe time temasına veya Parrot temasına bir bakın. Onlardaki forum ana gövdesini başka bir site içerisine daha rahat yerleştirirsiniz sanki.
Ama tabii ki en azından biraz html bilginizin olması gerekir.
Kolay gelsin!

2 mi güzel-3 mü Özel? Anlamadım ben bunu?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
styles\prosilver\template klasöründeki overall_header dosyasında Body açılışından sonra kendi sitemin header ını oluşturan kısmı girdim. Böylece forumun üst kısmı benim siteyle aynı üst menülere sahip oldu. Ancak türkçe karakterler çıkmıyor. Head kısmındaki charset i charset=ISO-8859-9 yapmama rağmen olmadı. Forumda türkçe karakterler sorunsuz çıkıyor ancak bu yeni eklediğim kısımdaki türkçe karakterler çıkmıyor. Şimdi bunu çözmeye çalışıyorum. Bilen arkadaşlar varsa yardımları için şimdiden teşekkür ederim.
Tek sorununuz Türkçe karakterler ise, kaydettiğiniz sayfaları uft-8 ve no boom olarak kaydetmenizin çok faydası oluyor. Gözünüzden kaçtıysa diye söylemiş olayım.
Biraz baktım, fena olmamış. Kolay gelsin!
Biraz baktım, fena olmamış. Kolay gelsin!

2 mi güzel-3 mü Özel? Anlamadım ben bunu?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir