Reklamların Yerleşimi Genel Olarak Sorun
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Reklamların Yerleşimi Genel Olarak Sorun
Merhaba arkadaşlar. Bir forum sahibi olmanın en başta gelen amaçlarından biri çeşitli konularda bilgi paylaşımı sağlamak ve tabi ki bu emeği reklamlarla da paraya çevirmek. Reklam bu kadar önemliyken Forum yönetim panelinde Reklam ayarları gibi bir yönetim paneli olmaması büyük eksiklik. Reklamların yerleri sonuçta belli. Forumun üst kısmında, alt kısmında, sağ tarafında ve mesaj içlerinde gibi. Reklam yerleri sürpriz değil. buralara belli boyutlarda reklam ekleme için yönetim panelde bir bölüm olmalı. Bu olmadığına göre bu kısımlara nasıl reklam açılacağı ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Reklamların Yerleşimi Genel Olarak Sorun
olmamı
azıcıl forumda arama yapmanı tavsıye ederim 
mesela:
viewtopic.php?f=36&t=12589&p=70880#p70880
viewtopic.php?f=20&t=13659&p=74965#p74965
bi de http://blogcuforum.net/viewtopic.php?f=82&t=2269

mesela:
viewtopic.php?f=36&t=12589&p=70880#p70880
viewtopic.php?f=20&t=13659&p=74965#p74965
bi de http://blogcuforum.net/viewtopic.php?f=82&t=2269
blogcu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Forumdaki yönetim panelinde Reklam Yönetimi de olmalı. İnşallah sonraki sürümlerde bu konu da giderilir.
Kesinlikle olmalı reklam yönetimi şu an neyi nereye ekleyeceğiz karışıyor acemiler için.
Tarihte Kalpe olarak anılan Kerpe, İstanbul'dan üç kürek günü mesafede gösterilir, "öküz boynuzu biçiminde tarif edilirmiş. İtalya'dan yola çıkan denizciler Trabzon'a getirdikleri çeşitli eşyaları, Rusya'dan veya İpek Yolu'yla gelip Kandıra'dan geçen tüccarlar hep aynı noktada mallarının değiş tokuşlarını Trabzon'da yaparlarmış.www.kerpeotelleri.com - kerpe - kerpe otel - kerpe pansiyon - kerpe otelleri - kerpe pansiyonlari
Tarihte Kalpe olarak anılan Kerpe, İstanbul'dan üç kürek günü mesafede gösterilir, "öküz boynuzu biçiminde tarif edilirmiş. İtalya'dan yola çıkan denizciler Trabzon'a getirdikleri çeşitli eşyaları, Rusya'dan veya İpek Yolu'yla gelip Kandıra'dan geçen tüccarlar hep aynı noktada mallarının değiş tokuşlarını Trabzon'da yaparlarmış.www.kerpeotelleri.com - kerpe - kerpe otel - kerpe pansiyon - kerpe otelleri - kerpe pansiyonlari
En azından şu 2. mesajdan sonra çıkan reklamlar falan bunların püf noktaları olsa iyi olur
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
iyi de neden herşeyde mod arıyorsunuz ki? Zaten kolayca ekleniyo reklam. Zaten modlarda da kurulumun yarısını elle yapıyorsun. Bi farkı yok bence.
blogcu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
iki gün iki gece uğraştım reklam ekleyemedim henüz deli olucamblogcu forum yazdı:iyi de neden herşeyde mod arıyorsunuz ki? Zaten kolayca ekleniyo reklam. Zaten modlarda da kurulumun yarısını elle yapıyorsun. Bi farkı yok bence.

daima güven..
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
sorunun nerde söyle yardımcı olalım. Zor birşey değil ama 

blogcu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
teşekkür ederim büyük ölçüde hallettim.ama prosilver harici temaların reklam yerlerini bulmak biraz zor oluyor..birde sayaç eklemeye çalıştım ne oldu site açılmadı bir daha değişim yaptığım dosyayı ftp den yenilememe rağmen site açılmadı ..neden böyle olur ve ne yapmalıyız..böyle durumlarda diyelim üye sayınız artmış site aniden kaybolmuş ne olacak ..bunun için bilgi varmıblogcu forum yazdı:sorunun nerde söyle yardımcı olalım. Zor birşey değil ama

daima güven..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir