Anasayfada Son Aktif Başlıklar/ Last Post on index

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Anasayfada Son Aktif Başlıklar/ Last Post on index

Mesaj gönderen VSaBaH »

atmaca yazdı:Arkadaşlar bu modu kurdum fakat şöyle bir hata alıyorum:
Parse error: parse error, unexpected $end in K:\Webmaster\EasyPHP 2.0b1\www\phpbb\includes\functions_display.php on line 1237
functions_display.php dosyasında yanlış düzenlemeler var arkadaşım. Dosyanın yedeği üzerinden aynı değişiklikleri tekrar yapmayı deneyiniz. Ama lütfen dikkatli olunuz.
Kullanıcı avatarı
atmaca
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen atmaca »

Sorunu dediğiniz gibi yapmıştım daha önce. Çözdüğümü belirtmeyi unutmuşum. İlginiz için teşekkürler.
drtaner
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen drtaner »

Ben de kurdum gayet güzel çalışıyor teşekkür ederim.Hataların çoğu kodları ekleme sırasında notepad (not defteri) kullanılması sebebiyle oluyor sanırım...Mod eklerken hep hata veriyordu...Ne zaman ki notepad yerine WORDPAD kullanmaya başladım,modları artık sorunsuz kurabiliyorum...Bu arada işlemleri yaptıktan sonra zula denen CACHE'i boşaltmayı unutmayın...
cgmaster
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen cgmaster »

ya varya bi eklenti veriliyor çalıştıma kurma nasıl yapılır allahın bi kulu yazmıyor phb bilgisi bunları kuracak kadarçok iyi olan bi şahıs zaten bu modlarada gereksinimi olmaz oturur kendi yazar ya sabır
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

cgmaster yazdı:ya varya bi eklenti veriliyor çalıştıma kurma nasıl yapılır allahın bi kulu yazmıyor phb bilgisi bunları kuracak kadarçok iyi olan bi şahıs zaten bu modlarada gereksinimi olmaz oturur kendi yazar ya sabır
bilmeden etmeden konusma herkez dogusdan php den anlamiyordu hepimiz sonradan ögrendik sende arama yap sende ögrenirsin mod yazarlarin ne sucu var...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
cgmaster
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen cgmaster »

EsmerÖzcan yazdı:
cgmaster yazdı:ya varya bi eklenti veriliyor çalıştıma kurma nasıl yapılır allahın bi kulu yazmıyor phb bilgisi bunları kuracak kadarçok iyi olan bi şahıs zaten bu modlarada gereksinimi olmaz oturur kendi yazar ya sabır
bilmeden etmeden konusma herkez dogusdan php den anlamiyordu hepimiz sonradan ögrendik sende arama yap sende ögrenirsin mod yazarlarin ne sucu var...
ya bi yazı yazdık hemen kavga moduna girmişsin sen mesajımı anlamadın belliki bi örnek vereyim vbulletin en karışık forum sistemidir bakınız adamlar nasıl bi eklenti verirken dikkat ediyorlar
Tr Çeviri:The_Wolf
Yapımcı : Abe1

Kurulum

1) Template Değişiklikleri :

postbit_legacy templatesinde bulun:

CODE
<!-- controls -->

altına ekleyin:

CODE
<!-- Start Post Thank You Ha*ck -->
$post_thanks_button
<!-- End Post Thank You Ha*ck-->

tekrar bulun:

CODE
<!-- / post $post[postid] popup menu -->
altına ekleyin:

CODE
$post_thanks_button
<!-- End Post Thank You Ha*ck -->

MEMBERINFO templatesinde bulun:

CODE
$vbphrase[total_posts]: <strong>$userinfo[posts]</strong> (<phrase 1="$postsperday">$vbphrase[x_posts_per_day]</phrase>)

altına ekleyin:

CODE

$vbphrase[post_thanks_total_thanks]: <strong>$userinfo[post_thanks_user_amount]</strong>

<if condition="$userinfo[post_thanks_thanked_times_on] == 1">

$vbphrase[post_thanks_time_post]

<else />

<if condition="$userinfo[post_thanks_thanked_posts_on] == 1">

<phrase 1="$userinfo[post_thanks_thanked_times]">$vbphrase[post_thanks_times_post]</phrase>

<else />

<phrase 1="$userinfo[post_thanks_thanked_times]" 2="$userinfo[post_thanks_thanked_posts]">$vbphrase[post_thanks_times_posts]</phrase>

</if>

</if>

</td></tr>

<tr><td>

<a href="post_thanks.php?$session[sessionurl]do=findthanks&u=$userinfo[userid]"><phrase 1="$userinfo[username]">$vbphrase[post_thanks_search_user]</phrase></a>

SHOWTHREAD templatesinde bulun:

CODE
<script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_post_loader.js?v=$vboptions[simpleversion]"></script>

altına ekleyin:

CODE
<script type="text/javascript" src="clientscript/post_thanks.js"></script>

SHOWTHREAD_SHOWPOST templatesinde bulun:

CODE
<title>$vboptions[bbtitle] - $vbphrase[view_single_post] - $threadinfo[title]</title>

altına ekleyin:

CODE
<script type="text/javascript" src="clientscript/post_thanks.js"></script>

Kaydedip Çıkıyoruz . (Ha*ck kelimesindeki aradaki yıldızı silip kopyalayın)

2)İndirdiğiniz klasörden Upload Dosyalarını açıyoruz ve içindeki dosyaları aşağıda yazıldığı gibi gerekli yerlere atıyoruz:

post_thanks.php -> \
post_thanks_admin.php -> \admincp\
post_thanks.js -> \clientscript\
functions_post_thanks.php -> \includes\
cpnav_post_thanks.xml -> \includes\xml\
hooks_post_thanks.xml -> \includes\xml\
post_thanks.gif -> \images\buttons\ (Deneme amaçlı default tema için hazırlanmış butondur isterseniz başka teşekkür butonunu aynı adla hazırlayıp atabilirsiniz)

3) Yine indirdiğiniz dosyadaki product-post_thanks.xml adlı dosyayı admincp deki ÜRÜN YÖNETİCİSİnden yükleyiniz.

İndir
anlatmak istediğim buydu ve bu kodları bu adamlar doğuştan öğrenmedi neyse allah razı olsun arkadaşım kırdımsa özür dilerim mesele bundan ibaret sence aramamış araştırmamış gibi biline bilirim fakat inan bi eklentiye bakarak yorum yazmıyorum ve araştırıyorum artı yedekle kalmayıp diğer sitelerlede karşılaştırıyorum neyse yanlış bi mesaj yazdımsa özür.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

cgmaster yazdı:ya bi yazı yazdık hemen kavga moduna girmişsin sen mesajımı anlamadın belliki bi örnek vereyim vbulletin en karışık forum sistemidir bakınız adamlar nasıl bi eklenti verirken dikkat ediyorlar
Arkadaşım phpBB MOD Kurulum makaleleri bahsettiğiniz vBulletin kurulumundan çok daha basit.

Bu sizin işinizi görecektir.

:idea: phpBB'de MOD kurulumu yapabilmeniz için phpBB Mod Kurulum makalesini okumalısınız.

Makaleyi okuduktan sonra MOD kurulumunun gayet kolay olduğunun farkına varacaksınız... :wink:
carleone
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen carleone »

öncelikle paylaşım ve destek için teşekkürler. Modu kurdum çok güzel çalışıyor :) Fakat bir sorunum var , son cevap yazan yazması gerekirken yerine replies yazıyor :( ve başlığını değiştirmek istiyorum ( Last Active Post yazan yeri ). Yardım edebilirmisiniz??
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

carleone yazdı:öncelikle paylaşım ve destek için teşekkürler. Modu kurdum çok güzel çalışıyor :) Fakat bir sorunum var , son cevap yazan yazması gerekirken yerine replies yazıyor :( ve başlığını değiştirmek istiyorum ( Last Active Post yazan yeri ). Yardım edebilirmisiniz??
Merhaba,

AÇ:
language/tr/common.php

BUL:

Kod: Tümünü seç

$lang = array_merge($lang, array(
	'LP_TITLE'				=> 'Last Active Post',
	'LP_CREATED_BY'			=> 'Created by',
	'LP_POSTEDON'			=> 'on',
	'LP_REPLY_TITLE'		=> 'Replies',
	'LP_REPLY' 				=> 'Re:',
	'LP_BY'					=> 'by',
	));
carleone
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen carleone »

İlk önce yardımınız için teşekkür ederim sayın moderatör. İstediğim gibi değiştirdim. Fakat bu sefer de Türkçe karater sorunuyla karşılaştım. Mesela Son Başlıklar yazdığımda 'ş' ye kadar olan kısım çıkıyor sonrası çıkmıyor. Şöyle yazıyor Son Ba?
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

carleone yazdı:İlk önce yardımınız için teşekkür ederim sayın moderatör. İstediğim gibi değiştirdim. Fakat bu sefer de Türkçe karater sorunuyla karşılaştım. Mesela Son Başlıklar yazdığımda 'ş' ye kadar olan kısım çıkıyor sonrası çıkmıyor. Şöyle yazıyor Son Ba?
Notepad ++ programını kullanabilirsiniz düzenlemelerde... Şayet o olmazsa;

Harf: Ü UTF-8 Kodu: Ü
Harf: Ş UTF-8 Kodu: ÅŸ
Harf: РUTF-8 Kodu: ÄŸ
Harf: Ç UTF-8 Kodu: Ç
Harf: İ UTF-8 Kodu: İ
Harf: Ö UTF-8 Kodu: Ö
Harf: ü UTF-8 Kodu: ü
Harf: ş UTF-8 Kodu: ÅŸ
Harf: ğ UTF-8 Kodu: ÄŸ
Harf: ç UTF-8 Kodu: ç
Harf: ı UTF-8 Kodu: ı
Harf: ö UTF-8 Kodu: ö

bu kodları ilgili harflerin yerine koyunuz...
Kullanıcı avatarı
GoLYaD
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen GoLYaD »

Önce Local Hostta kurdum ardındanda sitemde uyguladım her ikisindede sorunsuz çalıştı . Bu arada eleştiri yapan arkadaşlara söylüyorum bende phpbb kuralı 2 ay oldu ve php den hiç anlamam ama anlatılanları dikkatlice uygularsanız sorun çıkmıyo fazla hazırcıda olmak iyi değil.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

GoLYaD yazdı:fazla hazırcıda olmak iyi değil.
gelde bunu baskasina anlat, aynen katiliyorum :D
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
alfamet
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen alfamet »

bu mod ile forumun en başında kim ne yazdıysa onları görüyoruz değil mi benim forumum phpbb3.0.5 uyar değil mi
Ayazini Kasabası/Afyonkarahisar
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

alfamet yazdı:bu mod ile forumun en başında kim ne yazdıysa onları görüyoruz değil mi benim forumum phpbb3.0.5 uyar değil mi
Merhaba,

Evet dediğin işe yarayan bir mod. Sorun çıkacağını sanmıyorum 3.0.5'de ama yine de yedekli çalışmanızı öneririm.
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir