Mavilim-2 Sorun

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
bahtiyar42
Kayıtlı Kullanıcı

Mavilim-2 Sorun

Mesaj gönderen bahtiyar42 »

Sa öncelikle konunun yeri burası mı degılmı bıLmıyorum..

resimde belirttiğim kırmızı renkli yerdeki Adminstratör Yazısını kaldırmak ve nicki Az sola kaydırmak mumkun mudur

Not:mavilim-2 temasıdır

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Soru2 : Rutbeyi Avatarın Altına Nasıl Alacagız ?

Soru3 : ordaki administrator Yazısı eger SİLİNMİYORSA Kalın Veya Renkli YapaBilir miyiz ?

not: soru3 e siliniyorsa cvp yazmayınız :)
bahtiyar42
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Mavilim-2 Sorun

yardım edecek ?? :cry:
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

İsteklerin kolayca yapılabilecek şeyler.. Ama önce site adresinizi söyler misiniz ? İlk mesajınızı düzenleyerek belirtirseniz konuya boşuna cevap atmamış oluruz. Site adresini görünce ben de bu cevabımı düzenleyip istediğiniz konuları açıklarım..

Neden site istedim : önce imzalara bakmak lazım, phpbb , phpbb Dil Çevirisi ve Sitil imzaları yerindeyse yardım alabilirsiniz yoksa alamazsınız o yüzden site ismi istiyoruz.Size özel değil ;)
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
bahtiyar42
Kayıtlı Kullanıcı

Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

bahtiyar42 yazdı:http://www.virtual-military.com buyrun site bu
akansu yazdı:Neden site istedim : önce imzalara bakmak lazım, phpbb , phpbb Dil Çevirisi ve Sitil imzaları yerindeyse yardım alabilirsiniz yoksa alamazsınız o yüzden site ismi istiyoruz.Size özel değil ;)
Stil Imzalarini silmisin bide Temanin yazarindan yardim istiyorsun... ayip...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
bahtiyar42
Kayıtlı Kullanıcı

onun sitesinin içeriği ile benim sitemin içeriği aynı oldugu için sildim ... ;)

ayrıca yazarın ismini Akansu olarak yazabilirim...
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir