adv_phpbb3_mod_rewriteV0-4-6 hatası

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
turkefsanesi
Kayıtlı Kullanıcı

adv_phpbb3_mod_rewriteV0-4-6 hatası

Mesaj gönderen turkefsanesi »

sitem yeni kurdum daha önceden nuke kullanıyodum şimdi phpbb3 kurdum ilk mod olarakta seo modu ekliyeyim dedim ama gayet güzel eklendi ama yönetim paneline giremiyorum kullanıcı girişi yapıyorum ama yönetim paneline girmiyor.

Yardımcı olabilirmisiniz açaba neden olabilir...
turkefsanesi
Kayıtlı Kullanıcı

Re: adv_phpbb3_mod_rewriteV0-4-6 hatası

kimse yokmu
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ramco29 »

Bana öyle geliyorki siz ne yaptığınızı bilmiyorsunuz, ilk mesajınızda siteyi sorunsuz kurduğunuzu söylüyorsunuz. İkinci mesajınızda ise siteyi hala kuramadığınızı söylüyorsunuz... Yardım konusuna gelince sorununuzu tam olarak anlatmış olsaydınız eminim yardım alırdınız (sarı çizmeli Mehmet ağa :D ) En azından aldığınız hatayı paylaşmalıydınız...
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ramco29 »

ben bu mesajı gönderirken ikinci mesajınızı düzenlediğiniz için benim gönderdiğim mesaj anlamsız oldu...
turkefsanesi
Kayıtlı Kullanıcı

bence senin af ola ama anlama kıtlıgın var ben ilk mesajda nerde sitem gayet iyi çalışıyor diyorum benim demek istediğim sitede daha önceden phpnuke 8.0+3.1 yüklüydü daha açık olsun diye tam yazıyorum şimdide siteme nukeyi kaldırdım ve phpbb3 kurmak istedim ve siteme seo mod kurmak istemiştim hata almıştım konu başlıgından anlaşıldıgı gibi ama artık onada gerek kalmadı çünkü kurdum ilk sürüm olan phpbb3.0.0 sürümünü başka bir sorundan dolayı kaldırmıştım ama yeniden kurmak amacıyla kaldırdım ve son sürüm olan phpbb3.0.4 kurmak için dosyaları ftp ye attımdan sonra siteme giriş yapıp installdan yüklemek istiyince

viewtopic.php?f=20&t=14994&p=80307#p80307

hatayı aldım o yüzden hala bekliyorum. yardım ediceksen sevinirim etmiceksen boş mesajlarla forumu kirletme saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

turkefsanesi, arkadaşım sorununuz belli sebeplerden dolayı bazı arkadaşlarımız tarafından anlaşılmamış olabilir. Ancak size yardımcı olmaya çalışan biri için bu tür tabirleri, herkes içinde söylemeniz hoş bir durum olmasa gerek.

Lütfen sorunuzu anlaşılır bir biçimde ve forum kurallarını ihlal etmeyecek şekilde tekrar yazınız.

Forum Kurallarını ihlal ettiği için bu başlık KİLİTLENMİŞTİR!
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir