Wiave topicde gönderilen konular kayboldu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Wiave topicde gönderilen konular kayboldu
arkadaşlar sitemde konulara verilen cevaplar kayboldu açılmıyor hata veriyor hatta konular açılmıyor
En son camfanus06 tarafından 12.01.2009, 13:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Wiave topicde gönderilen konular kayboldu
Parse error: parse error, unexpected '}' in /var/www/vhosts/camfanus.com/subdomains/forum/httpdocs/cache/tpl_mavilim_viewtopic_body.html.php on line 261
verdiği hatada bu
verdiği hatada bu
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
viewtopic_body.html de yalnis yapmisiniz orjinalini atin tekrar deneyin...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Neyin altına tekrar ekleyelim ve nereyi ekleyelim birde tüm kodları silip tekrarmı ekleyelim waive topicin .
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hayır sadece viewtopic_body.html dosyasının orjinalini bulunan klosore yani;camfanus06 yazdı:Neyin altına tekrar ekleyelim ve nereyi ekleyelim birde tüm kodları silip tekrarmı ekleyelim waive topicin .
kök/styles/senin teman/template
dediğim yerin içine orjinal dosyayı atıp tekrar deneyin..Olmazsa cache 'yi boşaltmayı unutmayın.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 5 misafir