Arkadaşlar sorunum şu;
Sitemde avatarı olmayan üyelere kendim belirlediğim bir avatar koymak istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim acaba ?
NOT: Arama yaptım fakat bulamadım 2,0,0 için buldum da 3,0,4 için bulamadım.
Şimdiden teşekkürler..
Otomatik Avatar Yapma [ÇÖZÜLDÜ]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Otomatik Avatar Yapma [ÇÖZÜLDÜ]
En son SilkroadFun tarafından 15.01.2009, 15:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Otomatik Avatar Yapma
noavatar diye arat cikar...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Otomatik Avatar Yapma
Zaten öyle arattım ama çıkmadı yani çıktı da 2,0,x için olan modlar çıktı neyseki başka bir sitede çözümünü buldum..İlgilendiğin için ayrıca teşekkür ediyorumEsmerÖzcan yazdı:noavatar diye arat cikar...

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Otomatik Avatar Yapma [ÇÖZÜLDÜ]
bende arama yaptim nedense cikti ben o konuda modun linkinide vermisim ama bulduysaniz fark etmez zaten 
viewtopic.php?f=36&t=14524&p=80119&hili ... tar#p80119

viewtopic.php?f=36&t=14524&p=80119&hili ... tar#p80119
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Otomatik Avatar Yapma [ÇÖZÜLDÜ]
Ben "no avatar" şeklinde aratmıştım ondan çıkmadı demek ki 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir