Son 10 Bilgiler(En iyi 5 Uyarlaması)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Son 10 Bilgiler(En iyi 5 Uyarlaması)
Arkadaşlar linkler mesajlara değilde ana sayfaya gidiyor...
Ne yalnış oldu acaba...
Bütün 10'da da öyle linkler sadece foruma ana sayfaya yönleniyor...
Linkler nerden düzeltilebilir...
Teşekkürler...
Ne yalnış oldu acaba...
Bütün 10'da da öyle linkler sadece foruma ana sayfaya yönleniyor...
Linkler nerden düzeltilebilir...
Teşekkürler...
Linkler konusunda bir ipucu verecek dost yok mu?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bdajans yazdı:Linkler konusunda bir ipucu verecek dost yok mu?
galiba kurulumda bi yalnis yaptiniz bidaha gözden gecirmenizi tavsiye ederim
Arkadaşlar mod çok güzel ama YÖNETİCİLERE açık olan bölümde açılan konu başlıklarıda listede gözüküyor. Bunu çözecek kimse yok mu bu sitede? Lütfen bir el atın....
Teşekkürler güzel bir mod emeği gecenlere teşekkürler.
Evet bir yanlış yaptığımı ben de biliyorum, ancak yanlışın ne olduğunu paylaşmak için buraya yazmıştım...EsmerÖzcan yazdı:bdajans yazdı:Linkler konusunda bir ipucu verecek dost yok mu?
Linklerin hepsi anasayfaya gidiyor...
Tekrar kurmak içinde uğraşmadım...
Şu an böyle kullanıyorum, varsa bir bilgisi olan açıklar biz de istifade ederiz...
Teşekkürler...
- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bir çok kişi aynı konuyu dile getirmiş..bdajans yazdı:Evet bir yanlış yaptığımı ben de biliyorum, ancak yanlışın ne olduğunu paylaşmak için buraya yazmıştım...EsmerÖzcan yazdı:bdajans yazdı:Linkler konusunda bir ipucu verecek dost yok mu?
Linklerin hepsi anasayfaya gidiyor...
Tekrar kurmak içinde uğraşmadım...
Şu an böyle kullanıyorum, varsa bir bilgisi olan açıklar biz de istifade ederiz...
Teşekkürler...
Herkesmi yanlış kurdu Modülü ?
Panelden izinlere bakıyorum ayarlanacak bişey var mı diye malesef oradanda sonuç alamadım...
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
mustafakumbar yazdı:
Bir çok kişi aynı konuyu dile getirmiş..
Herkesmi yanlış kurdu Modülü ?
Panelden izinlere bakıyorum ayarlanacak bişey var mı diye malesef oradanda sonuç alamadım...
nedense bende ana sayfaya degil konunun ilk sayfasina gidiyor bende neden ana safyaya gitmiyor ayni dosyayi indirdik ayni seyi kurdukArkadaşlar linkler mesajlara değilde ana sayfaya gidiyor...

- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Linkler bendede ana sayfaya gitmiyor..
Başlığın ilk mesajına gidiyor...
(Aslında son mesaja gitse daha güzel olur ama zor !!! )
Bu Mod 'da tek sorun Yöneticilerin yazdığı yerdeki konularda son 20 içerisinde görünüyor....
Güvenlik açığı yok ..Mesajı okumaya müsade etmiyor ama sadece burada görünüyor....
İzinleri çok kurcaladım ama çözemedim....
Başlığın ilk mesajına gidiyor...
(Aslında son mesaja gitse daha güzel olur ama zor !!! )
Bu Mod 'da tek sorun Yöneticilerin yazdığı yerdeki konularda son 20 içerisinde görünüyor....
Güvenlik açığı yok ..Mesajı okumaya müsade etmiyor ama sadece burada görünüyor....
İzinleri çok kurcaladım ama çözemedim....
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadaşlar aynen denilenleri uyguladım ama şu problem çıktıyardım edermisiniz..
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 103: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3729: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3153)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3731: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3153)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3732: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3153)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3733: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3153)
resimdeki yazı bu
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
yardımlarınızı bekliyorum hocalar
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 103: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3729: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3153)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3731: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3153)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3732: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3153)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3733: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3153)
resimdeki yazı bu
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
aynı sorunu bizlerde yaşadıkyalnizkomando21 yazdı:arkadaşlar aynen denilenleri uyguladım ama şu problem çıktıyardım edermisiniz..
resimdeki yazı bu

blogcu
merhaba,
arkadaşlar modda bence şu eksikler var. phpbb 2 de bu moda benzer vardı. Son 10, En çok okunan 10, En çok cevaplanan 10 mesajı gösteriyordu. lütfen anlayan bir arkadaş onu phpbb3 için uyarlayamazmı? benim için çok gerekli ve önemli.
arkadaşlar modda bence şu eksikler var. phpbb 2 de bu moda benzer vardı. Son 10, En çok okunan 10, En çok cevaplanan 10 mesajı gösteriyordu. lütfen anlayan bir arkadaş onu phpbb3 için uyarlayamazmı? benim için çok gerekli ve önemli.
Bunu seoya uygun nasıl yapabilirim???
Arkadaşlar bu programı sadece son 10 mesajlar diye tek çevirebilirmiyiz. son 10 tane konu başlığı daha doğrusu. Teşekkür ederim.
#-----[ MODUN ÇALIŞABİLMESİ İÇİN ZULA TEMİZLİĞİ VE ŞABLON YENİLEMESİ YAPMAYI UNUTMAYINIZ!]----------------
Arkadaşlar zula temizliği ve şablon yenilemesini nasıl yapıcaM acaßa yaRıdm edeRmisiniz =)
Arkadaşlar zula temizliği ve şablon yenilemesini nasıl yapıcaM acaßa yaRıdm edeRmisiniz =)

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir