[MOD]Mesaj arası reklam
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[MOD]Mesaj arası reklam
Mesaj arasına veya sonrasına reklam koymaya yarayan mod.
- Dosya ekleri
-
- mesaj arası reklam.zip
- (21.01 KiB) 1013 kere indirildi
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [MOD]Mesaj arası reklam
Bunu subsilver içinde kullanabilir miyiz? 

hocam ben prosilver da kullandım valla bilmiom
subsilver2 de denedim çalışıyor hiç bir sorun yok yalnız ekliyeceğimiz kodu bulurken dosyada verilmiş şu kodda bi farklılık var ararken buna dikkat edin vereceğim kodun altında değişiklik yapacaksınız..
dosyada bulunması istediği kod şu şekilde:
(phpbb 3.0.0) subsilver2 de şu şekilde kod var siz onu bulun ve altında değişiklik yapın:
ok?
hadi kolay gelsin...paylaşım yapan arkadaşada teşekkürler..
dosyada bulunması istediği kod şu şekilde:
Kod: Tümünü seç
<div class="content">{postrow.MESSAGE}</div>
<div class="postbody">{postrow.MESSAGE}</div>
hadi kolay gelsin...paylaşım yapan arkadaşada teşekkürler..
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
- fikrettekmen
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yönetim kontrol panelinde ki değişiklik bence çok sakıncalı çünkü kod hatası olursa site açmıyor sonra ftp ile düzeltcem diye uğraşırızsınız Bu kodun FTP İLE YAPILANI varsa onu verirseniz daha iyi olur çünkü değiştirmeden önce yedeğini alıyorum yanlış olursa tekrar kuruyorum sorun kalmıyor
HARİTA ÜZERİNDE İL İL TÜRKİYE
AYRICA FORUMDA EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREREK PAYLAŞIM YAPMA İMKANI
http://www.megaturkiye.net
http://www.megaturkiye.net/forum
http://www.megaturkiye.net/galeri
AYRICA FORUMDA EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREREK PAYLAŞIM YAPMA İMKANI
http://www.megaturkiye.net
http://www.megaturkiye.net/forum
http://www.megaturkiye.net/galeri
dostum aynı şey fark eden birşey olmuyor ayrıca ben uyguladım prosilver için için rahat olsun
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Tskler Saolasın Sorunsuz...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Birşey dikkatimi çekti, bu sorun sadece bende mi acaba anlamadım, nedense bu konunun ilk mesajına eklemiyor sadece reklamı, Konuda ki her sayfanın ilk mesajına ekliyor. Yanlışmıyım?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yalnis degil her sayfanin ilk mesajina bu sitedeki gibi yaniTitus Pullo yazdı:Birşey dikkatimi çekti, bu sorun sadece bende mi acaba anlamadım, nedense bu konunun ilk mesajına eklemiyor sadece reklamı, Konuda ki her sayfanın ilk mesajına ekliyor. Yanlışmıyım?
Türkçe karakterlerde sorun var....
http://www.forum.sonmermi.com/viewtopic.php?f=41&t=24
Türkçe karakterleri düzelttim.... sorun halloldu....
http://www.forum.sonmermi.com/viewtopic.php?f=41&t=24
Türkçe karakterleri düzelttim.... sorun halloldu....
Bu modu kurdum ve artık admin paneline giremiyorum bu hatalar var
Nasıl düzeltecem
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_admin.php on line 2410: array_fill(): Number of elements must be positive
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
3.0.4 subsilver2 ye uyguladım ama reklam görünmüyor.
reklamın boslugu var mesaj altında, kaynagı görüntüledigimde reklam koduda görünüyor. ama sitede reklamlar cıkmıyor malesef.
reklamın boslugu var mesaj altında, kaynagı görüntüledigimde reklam koduda görünüyor. ama sitede reklamlar cıkmıyor malesef.

- piyanistsb2
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
aynı sorun bendede oldu 3.0.4 de uyarlayan yokmuDostlarClup yazdı:3.0.4 subsilver2 ye uyguladım ama reklam görünmüyor.

- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaslar Bi Sorun Yok Ben Sİmdi Tekrardan Kurdum 3.0.4 E
Open: Yönetim Kontrol Paneli/Stiller/Temalar
Comments
Yönetim Kontrol Paneli/Stiller/Temalar gittikten sonra önünüze gelen kutunun en sonuna aşağıdaki kodu yapıştırın.
a body {
max-width: 1024px;
margin: 0px auto;
}
ul.forums1 {
background-color: #cddeee;
}
li.row1 {
border-top: 1px solid #FFFFFF;
}
dd.mali span {
display: block;
padding-left: 10px;
}
dd.veliki span {
}
Bu Bolumu Yaptiginizdan Eminmisiniz ?
Sonra
viewtopic_body.html'deki Degisikligi Yapip Onbellek Temizlemesi ?
Open: Yönetim Kontrol Paneli/Stiller/Temalar
Comments
Yönetim Kontrol Paneli/Stiller/Temalar gittikten sonra önünüze gelen kutunun en sonuna aşağıdaki kodu yapıştırın.
a body {
max-width: 1024px;
margin: 0px auto;
}
ul.forums1 {
background-color: #cddeee;
}
li.row1 {
border-top: 1px solid #FFFFFF;
}
dd.mali span {
}
dd.veliki span {
}
Bu Bolumu Yaptiginizdan Eminmisiniz ?
Sonra
viewtopic_body.html'deki Degisikligi Yapip Onbellek Temizlemesi ?
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bende yaptım sorunsuz çalışıyor.Zor olan ne anlayamadım. 

Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir