phpbb3 güncellemede sorun

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
paylasim-forum
Kayıtlı Kullanıcı

phpbb3 güncellemede sorun

Mesaj gönderen paylasim-forum »

merhaba

phpbb sürümüm 3.0.0. ben bunu direk 3.0.4 yapmaya calisiyorum. config , images gibi dosyalar hariç bütün dosyaları 3.0.4 ün dosyaları yaptım. forumda hiçbir eklenti yok ama tema var.

database güncellemesini yaptım. ama dosya güncellemelerini yapamadım. yeni dosyaları atınca söyle bir hata alıyorum ;
Unknown column 't.template_inherits_id' in 'field list' [1054]
diye hata almaktayım. sorun includes klasöründen kaynaklanıyor sanırım. çünkü bütün dosyaları eskisi ile degistirdim.( includes hariç) yine aynı hatayı aldım. şuan güncelleme kontrolu yapıyorum son sürüm diyor. ama dosyalar aynı dosyalar.
air

Re: phpbb3 güncellemede sorun

Mesaj gönderen air »

veritabanı güncellemesi yapılmamış görünüyor..
yapıldıktan sonra, varsayılan olarak kullandığınız tema dosyalarının da güncellenmesi gerekir...
veritabanı ve dosya güncellemelerini de tamamladıktan sonra bu hata kalkar..
paylasim-forum
Kayıtlı Kullanıcı

fisubsilver2 temasını kullanıyorum. nasıl güncellemem gerekiyor. sorun temadan gibime geliyor
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

paylasim-forum yazdı:fisubsilver2 temasını kullanıyorum. nasıl güncellemem gerekiyor. sorun temadan gibime geliyor
http://www.phpbbturkey.com/downloads/

burdan Kod degiskliklerini indirin degisklikleri yapin veya 3.0.4 temasi kullanin (:
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
paylasim-forum
Kayıtlı Kullanıcı

benim sürümüm 3.0.0

3.0.1 - 3.0.2 - 3.0.3

kod degisikliklerini bulmanız mümkünmü?
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi