Merhaba;
Sitemin portal ve forum kismindaki toplam üye sayisi farkli. Mesela portal'da 21 gözüküyor, forum'da 20 gözüküyor. Portal.php ile index.php ilgili kisimlari inceledim fakat herhangi bir degisiklik yok. Bunun sebebi neyden kaynaklaniyor olabilir?
Toplam üye sayısı.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Toplam üye sayısı.
merhaba,
yönetim panelinden yeniden senkronizasyonu denediniz mi? yanlış istatistiki bilgiler bu yolla düzelebilir..
yönetim panelinden yeniden senkronizasyonu denediniz mi? yanlış istatistiki bilgiler bu yolla düzelebilir..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
selam.
phpbb 2 plus kullanırken bende aynı sorunu farkettim.
bir süre sonra düzeliyordu. bence endise edecek bir sey yok şimdilik. düzelir
tabi bu sorunu bir düzenlemeyle düzeltebilirlerse daha güzel olur.
phpbb 2 plus kullanırken bende aynı sorunu farkettim.
bir süre sonra düzeliyordu. bence endise edecek bir sey yok şimdilik. düzelir

tabi bu sorunu bir düzenlemeyle düzeltebilirlerse daha güzel olur.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Tesekkür ederim ilginiz icin, portal.php ve index.php disinda, portal_body ve index_body'de baktim template klasorunden. Ama farkli bir sey yok nedenini anlamadim gitti
Bu arada forumum phpbb3 olmadigi icin senkronize gibi bir özellik bulamadim yönetim ayarlarinda. Kullandigim sistem plus.
phpbb3 forumuna bu konuyu actigim icin üzgünüm, ama sonucta alacagim cevaba göre düzenleme yapabilecegimi düsünmüstüm. Olmazsada canimiz sagolsun

phpbb3 forumuna bu konuyu actigim icin üzgünüm, ama sonucta alacagim cevaba göre düzenleme yapabilecegimi düsünmüstüm. Olmazsada canimiz sagolsun

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 4 misafir