Sitenin Üstüne Menü Ekleme?? (Resim Koydum)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Sitenin Üstüne Menü Ekleme?? (Resim Koydum)
Arkadaslar Bende Siteme Bu Resimdeki Gibi Menü Eklemek İstiyorum.. Bunu Nasil Yaparim
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
VB-Access | http://www.vb-access.tk
Re: Sitenin Üstüne Menü Ekleme?? (Resim Koydum)
slm..
takıldığın yerde yardımcı olabilirim.
Kod: Tümünü seç
#
#-----[ AÇ ]------------------------------------------
#
styles/prosilver/template/overall_header.html
#
#-----[ BUL ]---------------------------------
#
<div class="navbar">
#
#-----[ ÖNCESİNE EKLE ]------------------------------------------
#
<div id="tabs">
<ul>
<li class="activetab"><a href="./portal.php"><span>Ana Sayfa</span></a></li>
<li><a href="./index.php"><span>Mesaj Panosu</span></a></li>
<li><a href="{U_SEARCH}" title="{L_SEARCH_ADV_EXPLAIN}"><span>Arama</span></a></li>
<!-- IF S_DISPLAY_MEMBERLIST --><li><a href="{U_MEMBERLIST}" title="{L_MEMBERLIST_EXPLAIN}"><span>{L_MEMBERLIST}</span></a></li><!-- ENDIF -->
<li><a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}"><span>{L_FAQ}</span></a></li>
</ul>
</div>
#
#-----[ KAYDET & YÜKLE ]------------------------------------------
#
kaynak:simuzer
Saol Kardesim Ama Benim Tam Olarak Kasteddiğim Şey "melankolia" Temasina Bu Resimdeki Gibiydi..
Böyle Yapabilirmiyiz..?
Böyle Yapabilirmiyiz..?
VB-Access | http://www.vb-access.tk
arkadaşım paylaşımın için teşekkürler fakat benim forumumda çalışmadı bu nedense. yani menü filan hiçbir değişiklik göremedim çıkmadı hiçbirşey. dediklerini kesinlikle aynen yaptım. sence neden olmadı?topakli yazdı:slm..
takıldığın yerde yardımcı olabilirim.Kod: Tümünü seç
# #-----[ AÇ ]------------------------------------------ # styles/prosilver/template/overall_header.html # #-----[ BUL ]--------------------------------- # <div class="navbar"> # #-----[ ÖNCESİNE EKLE ]------------------------------------------ # <div id="tabs"> <ul> <li class="activetab"><a href="./portal.php"><span>Ana Sayfa</span></a></li> <li><a href="./index.php"><span>Mesaj Panosu</span></a></li> <li><a href="{U_SEARCH}" title="{L_SEARCH_ADV_EXPLAIN}"><span>Arama</span></a></li> <!-- IF S_DISPLAY_MEMBERLIST --><li><a href="{U_MEMBERLIST}" title="{L_MEMBERLIST_EXPLAIN}"><span>{L_MEMBERLIST}</span></a></li><!-- ENDIF --> <li><a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}"><span>{L_FAQ}</span></a></li> </ul> </div> # #-----[ KAYDET & YÜKLE ]------------------------------------------ # kaynak:simuzer
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kendine ilk önce buttonlar yapmalısın sonrada yukardakı arkadasın verdığı gibi resmın adressını kodları felan overallheadere koyumalısın aynı buttonlar olsa keske güzelmılş buttonlar benımkıde melankolıa 

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ben kendime VSabaH ın bu sitede bı yere yazıdğı programmı indirdim onunla buttonlar yaptım cok güzel program mousover herşey yapılıyor sızede tavsıye ederım
demo: Www.SaruhanHunel-YesimBuber.tr.cX
Programm AdıButton Maker Pro
demo: Www.SaruhanHunel-YesimBuber.tr.cX
Programm AdıButton Maker Pro
Re: [Çözüldü] Sitenin Üstüne Menü Ekleme?? (Resim Koydum)
.....
En son sanalalem tarafından 19.12.2008, 00:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İşlemleri yaptıktan sonra Yönetim ana sayfadan ön belleği temizlemeden yapılan işlem aktif olmuyor.Standartt yazdı:
arkadaşım paylaşımın için teşekkürler fakat benim forumumda çalışmadı bu nedense. yani menü filan hiçbir değişiklik göremedim çıkmadı hiçbirşey. dediklerini kesinlikle aynen yaptım. sence neden olmadı?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
topakli teşekkürler.
merhaba hocam dediğini yaptım çok güzel oldu. Fakat bir ricam olacaktı senden, <li class="activetab"> var Anasayfa kısmı aktif görünüyor, ve onun rengi parlak diğerleri mat. örneğin ben forum'a ya da arama'ya tıkladığımda diğerleri mat renk olsun sadece arama parlak olsun istiyorum. bu <li class="activetab"> olayını kavrayamadım.
siteye ilk girildiği zaman hangi tabın aktif olduğunu gösterir.badfox yazdı:bu <li class="activetab"> olayı

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu zaten subsilver2 tabanli temalar icin mesajlari tekrar okursaniz nasil yapildigi yaziyorSohbettm yazdı:Bunun Subsılver2 DEstekleyen Kodu warmı ? Temam Subsılver Onun Icın ne yapmaLıyız Peki Hazir Konu acıLmısken Bende yapmak İsterım Kolay geLsin
#
#-----[ AÇ ]------------------------------------------
#
#
#-----[ BUL ]---------------------------------
<div class="header"> war
Burası KAfamı karıstırdı Benım Subsılver oLunca

Tşk