[MOD][phpbb 3.0.2]Prime Quick Reply - Hızlı Cevap
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [MOD][phpbb 3.0.2]Prime Quick Reply - Hızlı Cevap
tesekkürler
güzel oldu sayılır. tam boy olması biraz hoş görünmüyor ama idare eder şimdilik.

En son DostlarClup tarafından 06.02.2009, 18:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
viewtopic_body.html de aricaginiz kod iki kez geciyor dosyada iki kez aratin ikinci cikanin sonrasina ekleyin sorun cözülecektir..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ben mesajımı editledim senin cevabın geldi esmerözcan. evet baktım iki yerde varmıs 2.sinin altına ekledim oldu.
yinede ilgin için tesekkürler.
yinede ilgin için tesekkürler.
uni yazdı:modu başarılı bir şekilde kurdum çok teşekkür ediyorum. prosilver tabanlı temalarda modun sağında çıkan yazıları ve kutucukları sola nasıl alabilirm bilgisi olan var mı?
soruma kimse yanıt vermedi ama çözümü buldum sizlerle de paylaşayım. Prosilver tabanlı tema kullanıp mesajlardaki profil alanını sola alan arkadaşlar bu değişikliği yaparlarsa hızlı cevap modunun görünmü aşağıdaki gibi olur. Böylelikle üst tarafla uyumlu bir hızlı cevap moduna kavuşmuş olursunuz.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
<--AÇ-->
root > styles > prosilver > template > prime_quick_reply.html
<--BUL-->
Kod: Tümünü seç
<div class="postprofile" id="quick_reply_options" style="<!-- IF not QUICK_REPLY_SHOW_OPTIONS -->display:none;<!-- ENDIF -->margin-top:0;margin-bottom:0;float:right;">
Kod: Tümünü seç
<div class="postprofile" id="quick_reply_options" style="<!-- IF not QUICK_REPLY_SHOW_OPTIONS -->display:none;<!-- ENDIF -->margin-top:0;margin-bottom:0;float:left;">
Türk Üniversiteleri Ortak Forumu http://www.universiteforumu.com
KULA BELA GELMEZ HAKK YAZMADIKÇA,
HAKK BELA YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
---------------------------------------
http://www.bakivakfi.com
hangi kısım yok arkadaşım tam olarak takıldığın yeri yazarsan yardımcı oluruz bakacak olursan hem prosilver hemde subsilver2 de kullananlar var yani mod tam olarak kurulduğu zaman çalışıyor...sen takıldığın yeri açıkca yaz yadımcı olalım...
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
şimdi heryeri kurdum ama yönetim panelinde öyle bir yer yok hızlı mesajı açacağım
acıp kapayacağın bi bölüm çıkacak mı ki?
sen kurulum işlemini doğru yaptıysan eminsen yönetim panelinden temizliği yap herhangi bi konuda en alta bak bakalım yoksa kurulumda bi hata vardır...sürümün kaç? hangi temayı kullanıyorsun?
sen kurulum işlemini doğru yaptıysan eminsen yönetim panelinden temizliği yap herhangi bi konuda en alta bak bakalım yoksa kurulumda bi hata vardır...sürümün kaç? hangi temayı kullanıyorsun?
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
sürüm 3.0.4
iki sitem var birisinde 4poziomSEO_orange diğer sitemde ise prosilver.
kurulumu iki sitemede denedim ikisinde de olmadı
iki sitem var birisinde 4poziomSEO_orange diğer sitemde ise prosilver.
kurulumu iki sitemede denedim ikisinde de olmadı

subsilver2 tabanlı tema kullanıyorum ilk denememde olmamamıştı şimdi oldu sorunsuz çalışıyor 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
benim kurulumda bir gariplik var
secenekleri gizledigimde hersey normal ama secenekleri actıgımda mesaj yazılan alan daralıyor..
resimlerde acıkca görülebilir..

secenekleri gizledigimde hersey normal ama secenekleri actıgımda mesaj yazılan alan daralıyor..
resimlerde acıkca görülebilir..
- Militarist
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar bu mod nasıl kuruluyor? Başlığı baştan sona okudum ama bu konuda bir bilgi göremedim. Yardımcı olursanız sevineceğim.
İhtilâl istiyorum,
Mukaddes bir ihtilâl...
Mukaddes bir ihtilâl...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ilgili mod dosyasını indir, içinde kurulum var.
Militarist yazdı:Arkadaşlar bu mod nasıl kuruluyor? Başlığı baştan sona okudum ama bu konuda bir bilgi göremedim. Yardımcı olursanız sevineceğim.

Makaleyi okuduktan sonra MOD kurulumunun gayet kolay olduğunun farkına varacaksınız...

-
- Kayıtlı Kullanıcı
Bu modu mavilim temasına nasıl uyarlayabiliriz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir