Son 10 Konuda bağzı başlıkların görünmemesi

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
camfanus06
Kayıtlı Kullanıcı

Son 10 Konuda bağzı başlıkların görünmemesi

Mesaj gönderen camfanus06 »

kurmuş olduğumuz son 10 konu modu gayet güzel çalışıyor.Ben yönetime özel bölümüne açılan konuların başlıklarının bu bölümde görünmesini istemiyorum.Başlık görünüyor ama içeriği göremiyorlar ben başlıgında görünmesini istemiyorum.Nasıl yapabilirim.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Son 10 Konuda bağzı başlıkların görünmemesi

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

forumda arama yapin ayni soruyuya bi kac kez cevap verilmisti bende bu konuda hakkinda iki kez cevap vermistim bu dediginiz yapilmiyor Top 10 da baska son mesajlar modu kurmalisiniz
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
camfanus06
Kayıtlı Kullanıcı

Başka son mesajlar modu derken mesela hangisini kuararsam bunu gerçekleştirebilirim.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

sql sorgusunu bulup koşul eklemen gerekir

includes/top5.php
Bul

Kod: Tümünü seç

FROM " . TOPICS_TABLE . " where topic_id > 0
Sonrasına ekle

Kod: Tümünü seç

AND forum_id NOT IN (33,45)
(33,55) parantez içindeki rakamlar top5 içinde istenmeyen forum_id numaraları
En son bplr tarafından 17.02.2009, 16:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
camfanus06
Kayıtlı Kullanıcı

Teşkkür ederim.
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir