Son 10 Konuda bağzı başlıkların görünmemesi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Son 10 Konuda bağzı başlıkların görünmemesi
kurmuş olduğumuz son 10 konu modu gayet güzel çalışıyor.Ben yönetime özel bölümüne açılan konuların başlıklarının bu bölümde görünmesini istemiyorum.Başlık görünüyor ama içeriği göremiyorlar ben başlıgında görünmesini istemiyorum.Nasıl yapabilirim.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Son 10 Konuda bağzı başlıkların görünmemesi
forumda arama yapin ayni soruyuya bi kac kez cevap verilmisti bende bu konuda hakkinda iki kez cevap vermistim bu dediginiz yapilmiyor Top 10 da baska son mesajlar modu kurmalisiniz
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Başka son mesajlar modu derken mesela hangisini kuararsam bunu gerçekleştirebilirim.
sql sorgusunu bulup koşul eklemen gerekir
Aç
includes/top5.php
Bul
Sonrasına ekle
(33,55) parantez içindeki rakamlar top5 içinde istenmeyen forum_id numaraları
Aç
includes/top5.php
Bul
Kod: Tümünü seç
FROM " . TOPICS_TABLE . " where topic_id > 0
Kod: Tümünü seç
AND forum_id NOT IN (33,45)
En son bplr tarafından 17.02.2009, 16:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Teşkkür ederim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir