Alt Forum İkonları & Forumdan Son Mesajlar

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
rapley2
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Alt Forum İkonları & Forumdan Son Mesajlar

Mesaj gönderen rapley2 »

Merhaba arkadaslar,

Phpbb3 de alt forumların ikonları görünmüyor, onları nasıl gösterebiliriz? Arama yaptım ama verilen çözümleri deneyip sorun yaşayanlar olmuş. Bilinen kesin bir çözüm paylaşırsanız sevinirim..

+ Ben sitemi phpbb 3 ve joomla entegreli olarak kullanıyorum. phpbb3 forumda yazılan son mesajları joomlaya nasıl ekleyebilirim?? joomlaya bilmiyorsanız da, mesela site dışında html bir sayfaya eklendiğini düşünün. bana onu anlatsanız da olur ben gerisini hallederim.. :D

site: www.rapordusu.net

saygılar..
davut aga
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Alt Forum İkonları & Forumdan Son Mesajlar

Mesaj gönderen davut aga »

Iconlar için birşey diyemeyeceğim.

Foruma atılan son mesajları joomla ana sayfasında gösterebilmen için, modülü mevcut.

Bu modülü herhangi bir joomla destek sitesinden bulabilirsin.

Bir önerim daha var!

Verdiğim linkten last post dosyasını indir.

Joomla admin paneline gir.
Bir tane ifrahme modülü oluştur ve ifrahme kodunu o modüle yapıştır.

Indirdiğin dosyaya bakarsan ne yapacağını daha iyi anlarsın.
http://rapidshare.com/files/204222820/l ... t.rar.html
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Merhaba Sayın "rapley2"

Kullandığınız sitilin imzasını silmişsiniz. Melankolia adlı temayı kullanıyorsunuz ve o tema Ercan Koç arkadaşımızın yapımıdır.

Umarım bu yanlışınızı tez zamanda düzeltirsiniz.
En son akansu tarafından 03.03.2009, 12:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
davut aga
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen davut aga »

akansu yazdı:Merhaba Sayın "davut aga"

Kullandığınız sitilin imzasını silmişsiniz. Melankolia adlı temayı kullanıyorsunuz ve o tema Ercan Koç arkadaşımızın yapımıdır.

Bende benim demedimki.
Doğrudur oonu burdan indirdim ve siteme kurdum.
Gayetde güzell çalıştı.
Içinde anlatımdaa felan felan yeri sitenize göre düzenleyin diye.
Bende kurarken kendi sitemin adresini yazdım geri silmeye unutmuşum
Bu başlığıda görünce, yardımcı olayım diye ekledim o indirdiğim dosyayı.
Bu forumda hasta çok valla.
Yardım istiyorum:
Arama yapmadan neden yazıyorsun.
Yardımcı olum diyorum:
Birisinin hakkını yemekle suçlanıyorum.
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Şimdi arkadaşım öncelikle kusura bakma, rapley2 yazacağıma senin adını yazmışım mesajımı düzenledim.

Ama sen birden bire itiraf etmişsin. Helal olsun sana diyorum..
İthamların içinde teşekkür ederim. Evet biz hastayız. 8)

Her suale,her yardım başlığına verecek bir cevabımız vardır.
Ama önce başlığa bakarız daha önce açılmış mı diye sonra başlığı açana bakarız adam mı diye !

Böyle bir hastalığımız var. 8)
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

Kullanıcı avatarı
rapley2
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen rapley2 »

davut aga yazdı:Iconlar için birşey diyemeyeceğim.

Foruma atılan son mesajları joomla ana sayfasında gösterebilmen için, modülü mevcut.

Bu modülü herhangi bir joomla destek sitesinden bulabilirsin.

Bir önerim daha var!

Verdiğim linkten last post dosyasını indir.

Joomla admin paneline gir.
Bir tane ifrahme modülü oluştur ve ifrahme kodunu o modüle yapıştır.

Indirdiğin dosyaya bakarsan ne yapacağını daha iyi anlarsın.
http://rapidshare.com/files/204222820/l ... t.rar.html
yardımın için teşekkür ederim.
akansu yazdı:Merhaba Sayın "rapley2"

Öncelikle sayın diye hitap ettiğiniz için teşekkür ederim. Ancak lütfen gözlük takın. Zaten kullanıyorsanız doktorunuzla görüşün.

phpBB theme by Melankolia (melankolia kısmında link mevcut)

bu forumu ne yaparken, ne de sizin mesajınızı okuduktan sonra o imzayı eklemek/kaldırmak gibi bir değişiklik yapmadım. sadece varsayılan footer dosyasını biraz değiştirdim. temanın gerek ismi, gerek linki halen duruyor.

saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Öncelikle sayın diye hitap ettiğiniz için teşekkür ederim. Ancak lütfen gözlük takın. Zaten kullanıyorsanız doktorunuzla görüşün.

phpBB theme by Melankolia (melankolia kısmında link mevcut)

bu forumu ne yaparken, ne de sizin mesajınızı okuduktan sonra o imzayı eklemek/kaldırmak gibi bir değişiklik yapmadım. sadece varsayılan footer dosyasını biraz değiştirdim. temanın gerek ismi, gerek linki halen duruyor.

saygılarımla..
:D

Pekala öyle olsun ben görmemişim herhalde :)

rootdanger
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen rootdanger »

İnsanlara yardımcı olmaya çalışın küçük düşermeye çalışmayın..Madem burası yardım forumu değil o zaman niye açıldı ? Madem yardım edecek kadar zamanınız yok o zaman neden burda yardımcı moduna bürünüyorsunuz..Buraya gelen insanlar phpbb uzmanı değil,belkide hayatında ilk defa bir forum kuracaklar,bu tür insanlar site içinde belkide arama bile yapmayı bilmiyor olabilirler.Bu kişilere daha detaylı yardım edeceğinize küçük düşürücü hitamlarda bulunarak çoçuk azarlar gibi iletiler yazmanıza gerek yoktur.
Ya işini yap ya işim deme..

Lütfe duyarlı olunuz ve yardım isteyenlere yardım ediniz..
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

rootdanger yazdı:İnsanlara yardımcı olmaya çalışın küçük düşermeye çalışmayın..Madem burası yardım forumu değil o zaman niye açıldı ? Madem yardım edecek kadar zamanınız yok o zaman neden burda yardımcı moduna bürünüyorsunuz..Buraya gelen insanlar phpbb uzmanı değil,belkide hayatında ilk defa bir forum kuracaklar,bu tür insanlar site içinde belkide arama bile yapmayı bilmiyor olabilirler.Bu kişilere daha detaylı yardım edeceğinize küçük düşürücü hitamlarda bulunarak çoçuk azarlar gibi iletiler yazmanıza gerek yoktur.

:)

rootdanger
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen rootdanger »

akansu yazdı:
rootdanger yazdı:İnsanlara yardımcı olmaya çalışın küçük düşermeye çalışmayın..Madem burası yardım forumu değil o zaman niye açıldı ? Madem yardım edecek kadar zamanınız yok o zaman neden burda yardımcı moduna bürünüyorsunuz..Buraya gelen insanlar phpbb uzmanı değil,belkide hayatında ilk defa bir forum kuracaklar,bu tür insanlar site içinde belkide arama bile yapmayı bilmiyor olabilirler.Bu kişilere daha detaylı yardım edeceğinize küçük düşürücü hitamlarda bulunarak çoçuk azarlar gibi iletiler yazmanıza gerek yoktur.

:)
Aynaya bakarak gülersen daha anlamlı olur... :wink:
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Aynaya bakarak gülersen daha anlamlı olur...
:D Arkadaşım uzatma istersen ;)

Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir