Lütfen bi göz atın

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
broken_34
Kayıtlı Kullanıcı

Lütfen bi göz atın

Mesaj gönderen broken_34 »

Görünen temam bu. (daha doğrusu temayla ilgili olmayan bir fon sadece)

Yönetim kontrol panelinede giremiyorum:( Hata ne olabilirki :?: :(
En son broken_34 tarafından 03.08.2009, 10:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Lütfen bi göz atın

Mesaj gönderen akansu »

Dosyaları eksik göndermişsiniz. phpBB3 ile ilgili tüm dosyaları tekrar gönderin FTP ile
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
broken_34
Kayıtlı Kullanıcı

Teşekkür ederim akansu.
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

broken_34 yazdı:Teşekkür ederim akansu.
Önemli değilde sorun hala çözülmemiş. CSS çalışmıyor sitenizde.Tekrar gönderdiniz mi dosyaları? Yada varsayılan temanızı Subsilver2 olarak değiştirip bir deneme yapabilir misin?
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

broken_34
Kayıtlı Kullanıcı

akansu yazdı:
broken_34 yazdı:Teşekkür ederim akansu.
Önemli değilde sorun hala çözülmemiş. CSS çalışmıyor sitenizde.Tekrar gönderdiniz mi dosyaları? Yada varsayılan temanızı Subsilver2 olarak değiştirip bir deneme yapabilir misin?
akansu ilginize çok teşekkür ederim. Ben sadece site sahibiyim (ve konunun uzmanı değilim)

Host'um ve webmaterim dostuma söylediklerinizi aktardım. 2 gün düzgün çalıştı.

Şimdi ise; Forumu yine sorunsuz girebiliyorum. Ancak sadece ana sayfaya kadar:(

İkinci bir sayfa açmaya kalkıştığımda ne yazıkki görüntüleyemiyorum. Buna yönetim panelide dahil..

Tekrar bir göz atmanızı ve yol göstermenizi rica edeceğim.

http://www.enduygusalradyo.com/forum/
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Yani şimdi viewforum.php'de beyaz sayfa olayı oluyor. Hata kaydı vermeden birşey söylemek çok güç.

Hata gösterimini açmak için

config.php 'de aşağıdaki satırı bulun:

Kod: Tümünü seç

// @define('DEBUG', true);
// @define('DEBUG_EXTRA', true);
Başındaki tırnaklrı kaldırın. Yani şununla değiştirin:

Kod: Tümünü seç

@define('DEBUG', true);
@define('DEBUG_EXTRA', true);
Bu şekilde hatanın ne olduğunu görmemiz lazım. Eğer yine hata vermezse host sahibinize durumu iletin.

broken_34
Kayıtlı Kullanıcı

akansu teşekkürler. beni aşan komutlar olduğundan host'uma bildireceğim.
broken_34
Kayıtlı Kullanıcı

İlginize teşekkür ederim. Forumumuz şu anda sorunsuz devam ediyor.

Ama şimdi çok basit bir ricam var. Forumumuz herkese kapalıydı. Oysa ben misaifrlerin 'sadece' okuyabilmelerini istiyorum. Yazmak isteyen üye olur yazar. Misafirlerin yalnızca okuyabilmelerini nasıl sağlarım?
Kullanıcı avatarı
sivasli_14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sivasli_14 »

broken_34 yazdı:
Ama şimdi çok basit bir ricam var. Forumumuz herkese kapalıydı. Oysa ben misaifrlerin 'sadece' okuyabilmelerini istiyorum. Yazmak isteyen üye olur yazar. Misafirlerin yalnızca okuyabilmelerini nasıl sağlarım?
Ykp > Kullanicilar ve Gruplar > Grup Forum Izınleri > Misafir > Ayarida Sadece Okuma Erisimi ;)
Bende'De VarBiraz Diyorsan Biz Burdayiz..

Forum - VaRBiraZ.Net
broken_34
Kayıtlı Kullanıcı

Sivaslı teşekkürler. Her bir başlığı tek tekmi ayarlıycam ya:S :roll:
Kullanıcı avatarı
sivasli_14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sivasli_14 »

Grup Forum Izınlerine Girip Misafiri Sectigin Zaman Karsına Tablo Gelir İlk Tablo Degil Alttaki Tabloda Alt Forumlarda Var Ordan Ayari Verebilirsin ;)

Veya Bir Foruma Ayarı Verirsin Sonra Forumlardan Forumların Ayarlarına Girersin Ordan Hangi Foruma Ayar Verdiysen Izınlerı Kopyala Yaparsın ;)
Bende'De VarBiraz Diyorsan Biz Burdayiz..

Forum - VaRBiraZ.Net
broken_34
Kayıtlı Kullanıcı

Teşekkür ederim sivasli_14 .

Biraz araştırmak gerekiyor tabii. Hallettim şimdi herhangi bir sorunumuz kalmadı teşekkürler.

Heryerde herkesle iddia etmişimdir, phpBB dışında forum formatı tanımam...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir