[3.0.11] Lanparty (v2.5)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: [3.0.4] Lanparty (v2.1)
teşekkürler..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar, temanızı beğenerek indirdim ve kurdum. Duyuru modunu indirdim ve kurdum prosilver temasında çalışırken sizin temada çalışmıyor(gözükmüyor). Bana yardım eder misiniz?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Subsilver stiline göre çalıştırabildim. Bu seferde tam bir çerçeve oluşmuyor. Profilimdeki foruma bakabilirsiniz ve hemen altında "Son ziyaretiniz: Sal Şub 24, 2009 6:13 pm Zaman: Sal Şub 24, 2009 11:55 pm" değişebilir veriyi nasıl diğerleriyle beraber hizaya sokabilirim. Şimdiden teşekkürler..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Subsilver stiline göre çalıştırabildim. Bu seferde tam bir çerçeve oluşmuyor. Profilimdeki foruma bakabilirsiniz ve hemen altında "Son ziyaretiniz: Sal Şub 24, 2009 6:13 pm Zaman: Sal Şub 24, 2009 11:55 pm" değişebilir veriyi nasıl diğerleriyle beraber hizaya sokabilirim. Şimdiden teşekkürler..
En son affetmicem tarafından 25.02.2009, 01:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Duyuru MODu derken neyi kastetdiğinizi bir link ile açar mısnız? Deneyelimaffetmicem yazdı:Merhabalar, temanızı beğenerek indirdim ve kurdum. Duyuru modunu indirdim ve kurdum prosilver temasında çalışırken sizin temada çalışmıyor(gözükmüyor). Bana yardım eder misiniz?
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Subsilver stiline göre çalıştırabildim. Bu seferde tam bir çerçeve oluşmuyor. Profilimdeki foruma bakabilirsiniz ve hemen altında "Son ziyaretiniz: Sal Şub 24, 2009 6:13 pm Zaman: Sal Şub 24, 2009 11:55 pm" değişebilir veriyi nasıl diğerleriyle beraber hizaya sokabilirim. Şimdiden teşekkürler..akansu yazdı:Duyuru MODu derken neyi kastetdiğinizi bir link ile açar mısnız? Deneyelimaffetmicem yazdı:Merhabalar, temanızı beğenerek indirdim ve kurdum. Duyuru modunu indirdim ve kurdum prosilver temasında çalışırken sizin temada çalışmıyor(gözükmüyor). Bana yardım eder misiniz?
Duyuru Mod : ACP_Announcement_Centre_1_0_3a
Bu temaya chatbox install etemeye çalışıyorum ancak dosyalarda yaptığım hiçbir değişiklik foruma yansımıyor göremiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır? Sanki tema kilitli ve kod değişklikleri bu nedenle görünmüyor.
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim...
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
viewtopic.php?f=20&t=15505müzik yazdı:Bu temaya chatbox install etemeye çalışıyorum ancak dosyalarda yaptığım hiçbir değişiklik foruma yansımıyor göremiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır? Sanki tema kilitli ve kod değişklikleri bu nedenle görünmüyor.

akansu yazdı:Şimdi
"bir eklenti kurdum temamda görünmüyor"
şikayetlerinin yüzde 90'ı eklentiyi kurduktak sonra aşağıdaki işlemlerin bir ve/veya birkaçını yapmamaktan kaynaklanıyor:
1-) Önbelleği (cache) temizleyiniz.
2-) Yönetim Paneli Sitiller sekmesinden kullandığınız sitilin Şablonlarını yenileyiniz.
3-) Değişiklikleri Yönetim Panelinden değil bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyalar üzerinde yaparak FTP ile gönderiniz.
Daha ayrıntılı bir desteği şu sebeplerden dolayı alamazsınız:
Profilinizde phpBB'yi kullandığınız websitenizi belirtiniz.
arkadaşlar lütfen phpbbyi tam öğrenmeden gelip burda temaya çamur atmayın bir kez daha tekrarlıyorum temada hiçbir sorun yoktur
Sakin ol CenkEvil Ken yazdı:arkadaşlar lütfen phpbbyi tam öğrenmeden gelip burda temaya çamur atmayın bir kez daha tekrarlıyorum temada hiçbir sorun yoktur

Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
Re: [3.0.5] Lanparty (v2.2)
yine enhızlısı yine en günceli tebrikler evilken:)
Re: [3.0.5] Lanparty (v2.3)
phpbb takımının bulduğu bir bug nedeniyle güncellenmiştir 

- nelergorduk
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir