Temadaki Bazı Butonları Eklememek...

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ogulksk
Kayıtlı Kullanıcı

Temadaki Bazı Butonları Eklememek...

Mesaj gönderen ogulksk »

Mesela subsilver da forum_read_hot yada forum_read_mine gibi resimler var.Bu resimleri siteden tamamen kaldırmak istiyorum.Eğer ftpden silersem yazsı görünüyor.Oda olmayacak.Yani hiç olmamış gibi olacak.Lütfen acil.tema yapıyorum...
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Temadaki Bazı Butonları Eklememek...

Mesaj gönderen akansu »

temaniz/imageset/imageset.cfg dosyasını açın içerisine bir göz atın aradığınız orada...

Silmek işe yaramayabilir, şu şekilde değiştirin:

Örnek:

:arrow: Bul

Kod: Tümünü seç

img_topic_read_hot = topic_read_hot.gif*27*27
:arrow: Bununla Değiştir

img_topic_read_hot = topic_read.gif*27*27
...gibi.

Yani topic_read.gif ve topic_unread.gif gibi iki adet temel resmi hepsine uyguluyoruz ;)

Ama diyorsanızki ben bu resimlerim çıktığı bölümü toptan kaldırıcam, topic_read, unread bilmem ne hiç birşey istemiyorum..

O zaman viewforum_body.html'yi açıp (subsilver2 tabamlı temalar için örnek)

Şu satırları bulun ve nasıl yapmak istiyorsanız ona göre değiştirin (örneğin silmek yada boş bırakmak)

:arrow: Bul (İki tane var)

<td class="row1" width="25" align="center">{topicrow.TOPIC_FOLDER_IMG}</td>
Tabi bunun birde Kullanıcı Kontrol Panelinde Özel mesajlarda yansıması var.

Bulun bulun silin. =)

Silince tema bozuluyorsa şuna benzer birşeyle değiştirin:

<td class="row1" width="25" align="center">&nbsp;</td>
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir