PhpBB 3.0.4 sürümünde mesaj başlığı uzunluğu..

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
sedat_durgut
Kayıtlı Kullanıcı

PhpBB 3.0.4 sürümünde mesaj başlığı uzunluğu..

Mesaj gönderen sedat_durgut »

arkadaşlar lütfen forumu araştırmadan konu açmayın gibi şeyler yazmayın sabah 11 den beri forum dahil olmak üzere internetide araştırdım verilen çözümlerin hepsini uyguladım ama halen daha sorunumu çözemedim. yardım ederseniz çok sevinirim..

PhpBB 3.0.4 sürümünde AeroBlue style kullanıyorum mesaj başlığı uzunluğu 50 karakter, bunu arttırmak istiyorum forumda anlatılan yöntemlerin bir çoğu PhbBB 2 sürümüne uygun, ve benzer uygulamaların hepsini denedim, phpMyAdmin ile phbbb_topics anahtarında topic_title nin varchar ını filanda 200 karaktere çıkardım, function_posting.php ve posting le ilhili php ve html dosyalarınıda kurcaladım forumda anlatıldığı gibi gerekli yerleri (maxlenght 200 ) vs gibi değişiklikleride yaptım ama halen daha konu başlıklarım 50 karakteri geçmiyor,, ne yapmam gerektiğini anlatabilecek bi arkadaş varsa çok memnun olurum

teşekkürler
sedat_durgut
Kayıtlı Kullanıcı

Re: PhpBB 3.0.4 sürümünde mesaj başlığı uzunluğu..

sayın site adminleri yöneticileri ,, yok mu bu konu hakkında yardım edebilecek kimse yaa
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

sedat_durgut yazdı:sayın site adminleri yöneticileri ,, yok mu bu konu hakkında yardım edebilecek kimse yaa
Merhaba,

Bazı konularda yardımcı olmakta biraz gecikebiliyoruz bu yüzden lütfen anlayışla karşılayınız.

Temanız ne bilmiyorum ama posting_body.html kısmında aşağıdaki kodu bulunuz.

Kod: Tümünü seç

<tr>
	<td class="row1" width="22%"><b class="genmed">{L_SUBJECT}:</b></td>
	<td class="row2" width="78%"><input class="post" style="width:450px" type="text" name="subject" size="45" maxlength="<!-- IF S_NEW_MESSAGE -->60<!-- ELSE -->64<!-- ENDIF -->" tabindex="2" value="{SUBJECT}" /></td>
</tr>
Aşağıdaki kısımda 60 olan yeri değiştiriniz.

<!-- IF S_NEW_MESSAGE -->60<!-- ELSE -->64<!-- ENDIF -->
Sonra önbellek temizliği yapınız.
sedat_durgut
Kayıtlı Kullanıcı

ilginize çok teşekküğr ederim,, verdiğiniz satırlar kullandığım areoBlue skininde yok
kullandığım shinde posting_body.htlm dosyasında şu şekilde ilgili satır.

<tr>
<td class="row2" width="78%"><input class="post" style="width:450px" type="text" name="subject" size="45" maxlength="50" tabindex="2" value="{SUBJECT}" /></td>

buradaki değerleri değiştirdim ama yine olmamıştı,,

şimdi prosilver kullanıyorum, yönergeleri uyguladım ama prosilverde 64 ün üstüne çıkamadık,,

analadığım kadarıyla birkaçfarklı dosyada değişiklik yapmak gerekiyor sql dahil..

adım adım hangisinden değiştirmeye başlayacağımızı anlatabilirseniz çok memnun olurum,,
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

sedat_durgut yazdı:ilginize çok teşekküğr ederim,, verdiğiniz satırlar kullandığım areoBlue skininde yok
kullandığım shinde posting_body.htlm dosyasında şu şekilde ilgili satır.

<tr>
<td class="row2" width="78%"><input class="post" style="width:450px" type="text" name="subject" size="45" maxlength="50" tabindex="2" value="{SUBJECT}" /></td>

buradaki değerleri değiştirdim ama yine olmamıştı,,

şimdi prosilver kullanıyorum, yönergeleri uyguladım ama prosilverde 64 ün üstüne çıkamadık,,

analadığım kadarıyla birkaçfarklı dosyada değişiklik yapmak gerekiyor sql dahil..

adım adım hangisinden değiştirmeye başlayacağımızı anlatabilirseniz çok memnun olurum,,
O değişikliklerin yanında bunları da yapmanız gerekiyor sanırım. Söylemeyi unutmuşum :)

AÇ:
includes/functions_content.php

BUL:

function truncate_string($string, $max_length = 60, $allow_reply = true, $append = '')
DEĞİŞTİR:

function truncate_string($string, $max_length = 100, $allow_reply = true, $append = '')
NOT: 100 olan değeri istediğiniz bir değerle değiştirebilirsiniz
Ve de ön bellek temizliği yapmayı unutmayınız.
DivXKeyfi
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen DivXKeyfi »

teşekkürler arkadaşım iki işlemi yaptım ve oldu...
ezay
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ezay »

ben bunu daha önce biyerlerden yapmıştım fakat şimdi olmadı yani prosilver 3.0.4 te
posting_body.html kısmında sadece bunlar var!

<!-- IF S_PRIVMSGS -->
	<!-- INCLUDE posting_pm_layout.html -->
<!-- ELSE -->
	<!-- INCLUDE posting_layout.html -->
<!-- ENDIF -->
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

ezay yazdı:ben bunu daha önce biyerlerden yapmıştım fakat şimdi olmadı yani prosilver 3.0.4 te
posting_body.html kısmında sadece bunlar var!

<!-- IF S_PRIVMSGS -->
	<!-- INCLUDE posting_pm_layout.html -->
<!-- ELSE -->
	<!-- INCLUDE posting_layout.html -->
<!-- ENDIF -->
O zaman o dosyalar içinde arayınız yukarıdaki kodları...

Yani posting_pm_layout.html ve posting_layout.html dosyalarından birinde olmalı...
Kullanıcı avatarı
mustafakumbar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mustafakumbar »

Kullanılan tema gereği olsa gerek bende tam yazılanları bulamadım ama verilen yerlerde kısa bir arama ile benzer yere ulaşıp 100 yaptım her iki yerdende. Şimdi aktif olduğunu gördüm ve kullanıyorum teşekkür ederim.
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
Kullanıcı avatarı
sivasli_14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sivasli_14 »

Eyvallah Tesekkürler Benimde İsime Yaradi
Bende'De VarBiraz Diyorsan Biz Burdayiz..

Forum - VaRBiraZ.Net
Kullanıcı avatarı
toneturk
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen toneturk »

VSaBaH yazdı:
sedat_durgut yazdı:sayın site adminleri yöneticileri ,, yok mu bu konu hakkında yardım edebilecek kimse yaa
Merhaba,

Bazı konularda yardımcı olmakta biraz gecikebiliyoruz bu yüzden lütfen anlayışla karşılayınız.

Temanız ne bilmiyorum ama posting_body.html kısmında aşağıdaki kodu bulunuz.

<tr>
	<td class="row2" width="78%"><input class="post" style="width:450px" type="text" name="subject" size="45" maxlength="<!-- IF S_NEW_MESSAGE -->60<!-- ELSE -->64<!-- ENDIF -->" tabindex="2" value="{SUBJECT}" /></td>
</tr>
Aşağıdaki kısımda 60 olan yeri değiştiriniz.

<!-- IF S_NEW_MESSAGE -->60<!-- ELSE -->64<!-- ENDIF -->
Sonra önbellek temizliği yapınız.

Çok saol acayip işimi gördü
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen difficulty »

mustafakumbar yazdı:Kullanılan tema gereği olsa gerek bende tam yazılanları bulamadım ama verilen yerlerde kısa bir arama ile benzer yere ulaşıp 100 yaptım her iki yerdende. Şimdi aktif olduğunu gördüm ve kullanıyorum teşekkür ederim.

keşke nasıl yaptıgınızıda anlatsaydınız :(
ben ne yaptımsa araştrdımsada olmadı
ufujk
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ufujk »

3.0.5 sürümünde farklımı acaba ben posting_body.html + includes/functions_content.php 2sinide değiştim yine 60 karakterden fazla yazmıyor temadan değişiyorsa nasıl değişecek acaba..
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen difficulty »

biri bişi sölesin anlatsın :cry:
Kullanıcı avatarı
sivasli_14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sivasli_14 »

ufujk yazdı:3.0.5 sürümünde farklımı acaba ben posting_body.html + includes/functions_content.php 2sinide değiştim yine 60 karakterden fazla yazmıyor temadan değişiyorsa nasıl değişecek acaba..
Aynen Dedigin Gibi Bendede Olmadı ?
Bende'De VarBiraz Diyorsan Biz Burdayiz..

Forum - VaRBiraZ.Net
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir