Arkadaslar hepinize selam,
PhpBB forumlarini uzun suredir takip ediyorum,dagitimlarini uzun suredir kullandim.. Fakat ilk defa profesyonel anlamda bir site kurayim dedim onda da logomu oturtamadim.. Bu konuda sizlerin yardimini bekliyorum.. Simdiden cok tesekkurler..
http://www.bozoddl.com adresi bana ait.. Bu sitenin forumunu hazirlarken skymiles_red temasini kullandim ve kisisellestirdim..
Sormak istedigim sol ust kosede gormus oldugunuz logo istedigim ebatlara bir turlu gelmiyor.. logonun orjinal boyutlari 327*67 piksel.. ve bunu sadece imageset klasoru altindaki imageset.cfg dosyasina :
# Images
img_site_logo = site_logo.gif*327*67
olarak girdim..
Fakat olmadi.. Bu cozunurlugu baska nereye tanimlamaliyim?
Tekrar tesekkurler..
Logo Boyutlandırma Problemi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Logo Boyutlandırma Problemi
En son BozoDDL tarafından 18.03.2009, 19:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: LOGO EBATI
1.
Site Kurallari
bide senin türkce ceviri imzan nerde?
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Site Kurallari
2.2- Başlıklarda ve mesajlarda Caps Lock kullanarak büyük harflerle; ayrıca font boyutunu ve font rengini abartıp mesajlar göndermek yasaktır.
3.3- Başlık açmadan önce düşünerek konu içeriğinin en uygun olabileceği foruma başlık açınız.Alakasız forumlara başlık açarsanız, açtığınız başlık silinebilir.
bide senin türkce ceviri imzan nerde?
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Re: LOGO EBATI
Özür dilerim düzelteceğim başlığı.
Ayrıca en alta bu sorunu hallettikten sonra LİNKLER Olarak en alta ortaya yazacaklarımın arasında çeviri linkide var dostum, onu da nasıl yapacağımı bilahare bu sorunum hallolduktan sonra soracaktım zaten diğer sorularımla beraber...
Ayrıca en alta bu sorunu hallettikten sonra LİNKLER Olarak en alta ortaya yazacaklarımın arasında çeviri linkide var dostum, onu da nasıl yapacağımı bilahare bu sorunum hallolduktan sonra soracaktım zaten diğer sorularımla beraber...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir