bbcodeler sharkle ve veoh video Dahil Çalışıyor

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

bbcodeler sharkle ve veoh video Dahil Çalışıyor

Mesaj gönderen kaya_m44233 »

www.sharkle.com <<< için
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BBCode kullanımı

Kod: Tümünü seç

[sharkle]{TEXT}[/sharkle]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HTML yenileme

<embed src=http://www.sharkle.com/externalPlayer/{TEXT} wmode=transparent width=340 height=310 type=application/x-shockwave-flash></embed>
Yardım satırı

[sharkle]80648/ny1dn2ddr/3/[/sharkle] 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kodlamayı Yapan: kaya_m44233

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ben Bunun Kodunu Malesef Yapamadım Sitesindeki Kodla Oynadım Biraz Ama Sonunda Bir Çözüm Buuldum Ama Kod Ben Yapamadım. Ama Sitesindeki oldu Denedim Çalıştı

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Düzenli Anlatım: Player tags: <embed src=http://www.sharkle.com/externalPlayer/80648/ny1dn2ddr/3/ <<< Kırmızılı Olan Sayı Veya Harf Yazan Bölümü Kopyala Yapıştır
Resim: [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daha Güzel Yapmak İsterdim Ama Yapamadım Kusura Bakmayın
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Emeğe Saygı Alıntı Yaptığınızda Ekleyeceğiz Siteye Kullanıcı Adımı Veya Alıntıdır Yazısını Ekleyin
En son kaya_m44233 tarafından 10.05.2008, 22:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

Re: bbcode sharkle video bbcode Çalışıyor

blueboy Arkadaşımız İsteği Üzerine Yaptım. Ama İnşallah Anlatabilmişimdir
Kullanıcı avatarı
blueboy
Kayıtlı Kullanıcı

Çok çok teşekkürler

Mesaj gönderen blueboy »

kaya_m44233 adlı arkadaşım
Verdiğin bbcodeleri uyguladım çalıştı.Çok teşekkür ederim emeğine sağlık.Sharkle iyi değil diye yazmışsın acaba hangi yönden öğrenebilir miyim?Bide başka video siteleri istersem yapabileceğini söylemişsin
veoh ve dailymotion nasıl bu ikisi içinde elinde kod varsa veya yapabilirsen çok makbule geçer.Şimdiden teşekkür ederim.
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

Re: bbcode sharkle video bbcode Çalışıyor

www.veoh.com << İçin

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BBCode kullanımı

[veoh]{TEXT}[/veoh]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HTML yenileme

<embed src="http://www.veoh.com/videodetails2.swf?permalinkId={TEXT}&id=anonymous&player=videodetailsembedded&videoAutoPlay=0" allowFullScreen="true" width="425" height="350" bgcolor="#FFFFFF" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed><br/>
Yardım satırı

[veoh]v9268617shrRW4K7[/veoh]

----------
Düzenli Anlatım:
http://www.veoh.com/videos/v848471099epJm3W Kırmızı Sayı Ve Harfli Olan Yeri Kopyalayıp Yapıştıracaksınız...
----------
Kodu Yapan: kaya_m4423

Alıntı Yapan Arkadaşlar Ekleyeceğiz Siteye Kullanıcı Adımı Veya Alıntıdır Yazısını Ekleyin Emeğe Saygı
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

Re: bbcodeler sharkle ve veoh video Dahil Çalışıyor

veoh Sitesi Süper. Sana Diyeyim. Youtube Gibi Bir Site. BBCODEler Calışıyor Denemiştir
Kullanıcı avatarı
blueboy
Kayıtlı Kullanıcı

kaya_m4423 kullanıcı adlı arkadaş çok teşekkürler

Mesaj gönderen blueboy »

kaya_m4423 kullanıcı adlı arkadaşımız kodlar için çok teşekkürler.Ellerine sağlık.
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

Re: kaya_m4423 kullanıcı adlı arkadaş çok teşekkürler

blueboy yazdı:kaya_m4423 kullanıcı adlı arkadaşımız kodlar için çok teşekkürler.Ellerine sağlık.
Rica Ederim
mrtysm
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen mrtysm »

Selam bana Azbuz Bbcode lazım yardımcı olursanız sevinirim,
mrtysm
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen mrtysm »

Teşekkürler arkadaşlar hallettim.kodu isteyen olursa yardımcı olabilirim.
Guraba
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Guraba »

selamun aleykum.

dailymotion için mümkünmü acaba?
Kullanıcı avatarı
GoLYaD
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen GoLYaD »

Selamun Aleyküm arkadaşım çok teşekkür ederim çok faydalı kodlar yapıyorsun ancak ben videotuube.com içinde kod hazırlamanı rica edicektim yaparsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. kolay gelsin.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] ve 2 misafir