Katagori ve forum açamıyorum...
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Katagori ve forum açamıyorum...
Arkadaşlar ben phpbb3 kullanıyorum.Yönetim panelinden katagorileri ve onun altındaki forumları açmama rağmen ana sayfada gözükmüyor.Bunun izinlerden kaynaklandığını biliyorum ama bir türlü ayarlıyamadım.Forumu ilk kurduğum zaman çıkan test forumundan izinleri alarak başlıycaktım ama o test forumunu yanlışlıkla sildim.Ve şimdi sitede hiç forum yok o yüzden hiçbiyerden izinleri alamadığımdan açtığım katagorilerin ve forumların hiçbirisi gözükmüyor.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Re: Katagori ve forum açamıyorum...
İzin konusunu yazı veya resimle anlatmak çok uzun süreceğinden kendin denemende yarar var. Hiç olmadı madem ki yeni kurmuşsun forumunu , sil tekrar kur.Daha az vakit harcamış olursun. Ama deneyerek de daha iyi öğrenirsin.
Beta aşamasından beri phpbb3 kullanıyorum hala izin konusunda kafam karıştığı oluyor =)
Yani bin ata "Ya nasip" de. En iyisi
Beta aşamasından beri phpbb3 kullanıyorum hala izin konusunda kafam karıştığı oluyor =)
Yani bin ata "Ya nasip" de. En iyisi

Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Dostum ben sana yardim edeyim,bende ayni problemi yasadim,simdi sana adim adim anlatacam.
1 YKP gir
2 Formu yonet e tikla
3 boyle bir sayfa acilacak
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
isaretledigim yerde bulunan yeni forum olustur kutusuna tikla
4 Boyle bir sayfa goreceksin
Simdi bu bolumu cok dikkatli oku ve takip et burasi cok onemli..
ilk isaretledigim kutuyu sende ayni yap( Katagori)
ikinci isaretledigim yere(ben ornek olsun diye phpbbturkey yazdim) sen oraya olusturmak istedigin Katagori ismini yaz.
daha sonra hic bise yapmadan direk GONDER Kutusuna tikla,
boyle bir sayfa cikacak
hic bise yapma burda kendiliginden seni boyle bir sayfaya yonlendirecek
Burdan istedigin gurubun adini sec ben kayitli kullanicilari isaretledim sen istedigini sec ve izinler ekle ye bas sonra busayfayi goreceksin
isaretledigim yere basip izinleri diledigin gibi ayarla ve izinleri uygula butonuna bas
daha sonra izinler guncellendi diye bir sayfa acilacak,buraya kadar yaptigimiz islemle katagori olusturduk,
Simdide bu katagoriye forum olusturalim
5 Forumlari yonet butonuna tekrar bas
acilan sayfada kucuk yuvarlak icine aldigim ok var sag alt kosede o oka tikla orda actigimiz phpbbturkey ismini goreceksin (tabiki sen katagori ismini ne yazdiysan onu goreceksin) ona tikla ve bekle seni
boyle bir yere goturecek
simdide isaretledigim yerde bulunan yeni forum olustur yere tikla
ve boyle bir sayfa goreceksin
isaretledigim yere dikkat et "buraya istedigini yaz " olan yere acmak istedigin forum ismini yaz
ikinci isaretledigim yerde kendiliginden orda olmali(tabiki sende katagori ismini ne yazdiysan o gozukecek isaretli olan yer ornek olan isim sakin bulmaya calisma)
gonder butonuna bas
forum ana sayfaya don ve orada oldugunu goreceksin
umarim sende de cikmistir.
elimden geleni yapmaya calistim bende yeniyim. eger takildigin bi yer olursa tekrar yaz cekinme.
hadi kolay gelsin
1 YKP gir
2 Formu yonet e tikla
3 boyle bir sayfa acilacak
isaretledigim yerde bulunan yeni forum olustur kutusuna tikla
4 Boyle bir sayfa goreceksin
Simdi bu bolumu cok dikkatli oku ve takip et burasi cok onemli..
ilk isaretledigim kutuyu sende ayni yap( Katagori)
ikinci isaretledigim yere(ben ornek olsun diye phpbbturkey yazdim) sen oraya olusturmak istedigin Katagori ismini yaz.
daha sonra hic bise yapmadan direk GONDER Kutusuna tikla,
boyle bir sayfa cikacak
hic bise yapma burda kendiliginden seni boyle bir sayfaya yonlendirecek
Burdan istedigin gurubun adini sec ben kayitli kullanicilari isaretledim sen istedigini sec ve izinler ekle ye bas sonra busayfayi goreceksin
isaretledigim yere basip izinleri diledigin gibi ayarla ve izinleri uygula butonuna bas
daha sonra izinler guncellendi diye bir sayfa acilacak,buraya kadar yaptigimiz islemle katagori olusturduk,
Simdide bu katagoriye forum olusturalim
5 Forumlari yonet butonuna tekrar bas
acilan sayfada kucuk yuvarlak icine aldigim ok var sag alt kosede o oka tikla orda actigimiz phpbbturkey ismini goreceksin (tabiki sen katagori ismini ne yazdiysan onu goreceksin) ona tikla ve bekle seni
boyle bir yere goturecek
simdide isaretledigim yerde bulunan yeni forum olustur yere tikla
ve boyle bir sayfa goreceksin
isaretledigim yere dikkat et "buraya istedigini yaz " olan yere acmak istedigin forum ismini yaz
ikinci isaretledigim yerde kendiliginden orda olmali(tabiki sende katagori ismini ne yazdiysan o gozukecek isaretli olan yer ornek olan isim sakin bulmaya calisma)
gonder butonuna bas
forum ana sayfaya don ve orada oldugunu goreceksin
umarim sende de cikmistir.
elimden geleni yapmaya calistim bende yeniyim. eger takildigin bi yer olursa tekrar yaz cekinme.
hadi kolay gelsin
kardeş saolasın eywallah allah senden razı olsun valla oldu açtım 2-3 gündür bununla ugraşıyodum ya valla beni baya bi dertten kurtardın tekradan saolasın 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
onemli degil kardes neler hissettigini cok iyi biliyorum bende yasadim ayni seyleri.
nezaman ihtiyacin olursa yaz cekinme bildigim kadar yardim etmeye calisirim
hadi eyvallah
nezaman ihtiyacin olursa yaz cekinme bildigim kadar yardim etmeye calisirim
hadi eyvallah
eywallah kardeş bişey daha diycem senin dedğin şekilde başlıkları felan açtım ama bu seferde konu açamıyorum (admin panelinden değil pano ana sayfasından) ne normal kullanıcı hesabımla nede sonradan yaptığım admin hesabımla konuyu açıp bişeyler yazınca "İleti kayıt edildi, fakat üyeler tarafından okunabilir olması için bir yönetici tarafından onaylanması gerekiyor. İletiniz onaylandığında haberdar edileceksiniz" uyarısı çıkıyor.siteyi kurarken aldığım adminlikle yazabiliorum ama daha sonradan admin yaptığım bi hesaptan yazamıorum.Galiba gene izinlerle ilgil bir durum bu konuda da yardım edersen çok sevinirim.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
geldim kardes anladigim kadariyla senin problemin seninde tahmin ettigin gibi izinlerle,
simdi yapacaklarini soyluyorum bi dene bakalim olacakmi,
YKP>izinler e tikla
Forum tabanlı izinler basliginin altinda bulunan > grup forum izinlerine< tikla
acilan sayfadan ayarlamak istedigin basligi sec > kayitli kullanicilari < secebilirsin sonucta ne olursan ol kayitli kullanicisindir, ama tavsiyem isin basindayken hepsini yani butun kullanici gruplarini ayarla daha sonra basin agrimaz. sectigin grubu gonder e basarak yolla
simdi acilan sayfadan bir forum sec bence tum forumlar kutusunu isaretle
evet sonuna geldik burasi cok onemli acilan sayfada >gelismis izinler < basligi goreceksin oraya tikla ordan ayrintili izinler acilacak mesaj icerik eylemler cesitli anketler diye basliklar goreceksin onlara teker teker tiklayarak izinleri kafana gore ayarla, senin sorunun cevabida
cesitli basligina tikladiginda acilan > Onaylama olmadan mesaj gönderebilir< kutusu ona evet de sorunun cozulur. bence ayni yerde bulunan diger kutucuklara da evet de onlarada ihtiyacin olacak
hadi hoscakal
simdi yapacaklarini soyluyorum bi dene bakalim olacakmi,
YKP>izinler e tikla
Forum tabanlı izinler basliginin altinda bulunan > grup forum izinlerine< tikla
acilan sayfadan ayarlamak istedigin basligi sec > kayitli kullanicilari < secebilirsin sonucta ne olursan ol kayitli kullanicisindir, ama tavsiyem isin basindayken hepsini yani butun kullanici gruplarini ayarla daha sonra basin agrimaz. sectigin grubu gonder e basarak yolla
simdi acilan sayfadan bir forum sec bence tum forumlar kutusunu isaretle
evet sonuna geldik burasi cok onemli acilan sayfada >gelismis izinler < basligi goreceksin oraya tikla ordan ayrintili izinler acilacak mesaj icerik eylemler cesitli anketler diye basliklar goreceksin onlara teker teker tiklayarak izinleri kafana gore ayarla, senin sorunun cevabida
cesitli basligina tikladiginda acilan > Onaylama olmadan mesaj gönderebilir< kutusu ona evet de sorunun cozulur. bence ayni yerde bulunan diger kutucuklara da evet de onlarada ihtiyacin olacak
hadi hoscakal
kardeş valla saolasın oldu yaptım gene hızır gibi yetiştin ne kadar teşekkür etsem azdır eywallah 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
Ben de.. =)irishpaddy yazdı:sevindim hallettigine kardes
Sağolasın "irishpaddy" .. Ben üşenmiştim resimli anlatıma sen hazırlamışsın. Aynı sorunu yaşayanları buraya iletebiliriz artık =)
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
doslar saolsun akansu tabiki ihtiyaci olani yonlendirelim vatandasin isi gorulsun,,
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir