Board3 Portal / phpBB3 için Portal
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Board3 Portal / phpBB3 için Portal
MOD/Eklenti adı: Board3 Portal
Yazar: avaren
Açıklama: phpBB3 için giriş sayfasına değişik bloklarla birlikte portal sayfası ekler.
Düzenleme Sürümü: 1.0.2
Güncel Sürümü: 1.0.3
Test edilen phpBB Sürümü: phpBB 3.0.4
Dosya boyutu: 285090 Bytes
Güncel Sürüm: Board3 Portal 1.0.3
phpbb.com Duyuru Başlığı: Board3 Portal
Yazar: avaren
Açıklama: phpBB3 için giriş sayfasına değişik bloklarla birlikte portal sayfası ekler.
Düzenleme Sürümü: 1.0.2
Güncel Sürümü: 1.0.3
Test edilen phpBB Sürümü: phpBB 3.0.4
Dosya boyutu: 285090 Bytes
Güncel Sürüm: Board3 Portal 1.0.3
phpbb.com Duyuru Başlığı: Board3 Portal
En son Mirach tarafından 14.09.2009, 23:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: güncel sürüm eklendi
Sebep: güncel sürüm eklendi

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Re: Board3 Portal / phpBB3 için Portal
Gelişimi hızla devam eden güzel bir portal. Son versiyon uyumlu temalarına aşağıdaki adresten ulaşılabilir.
http://demo.board3-styles.de/
http://demo.board3-styles.de/
-
- Kayıtlı Kullanıcı
peki bunu nasil kurcaz ustalar anlatirmsiniz
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
viewtopic.php?f=30&t=108SertAdam81 yazdı:peki bunu nasil kurcaz ustalar anlatirmsiniz
viewtopic.php?f=35&t=13382
Güncel sürümü 1.0.3
Download
Download
-
- Kayıtlı Kullanıcı
bunu Normal Bir mod Gibimi kuruyoruz ?
Birde Alt forum yerine yani bu board3 yerine nuke7 kurabiliyormuyuz eger kurabiliyorsak nasıl yaparız sitede varsa link verin
Birde Alt forum yerine yani bu board3 yerine nuke7 kurabiliyormuyuz eger kurabiliyorsak nasıl yaparız sitede varsa link verin
Evet normal mod gibi kuruluyor.
Merhabalar...
Plus1.53a yı yeni Portala yükseltebiliyormuyuz? yoksa Pulusumuzu forum haline dönüştürüp forum 3.x versiyonuna yükselttikten sonra üstüne bu bordu mu kurcaz ?
Plus1.53a yı yeni Portala yükseltebiliyormuyuz? yoksa Pulusumuzu forum haline dönüştürüp forum 3.x versiyonuna yükselttikten sonra üstüne bu bordu mu kurcaz ?
Selamun Aleyküm;
Ben bu tür şeyleri önce localhostta kurar sonra siteme uygularım(ne olur ,ne olmaz). Local' de kurdum çok güzel bişe ancak siteme uyguladığımda iki ynadaki sütunların çerçeveleri çıkmadı. Halbuki local hostta çok güzel bi görüntü olmuştu bunun sebebi ne olabilir. Profilimden siteme bakar ve yardımcı olursanız sevinirim.
Ben bu tür şeyleri önce localhostta kurar sonra siteme uygularım(ne olur ,ne olmaz). Local' de kurdum çok güzel bişe ancak siteme uyguladığımda iki ynadaki sütunların çerçeveleri çıkmadı. Halbuki local hostta çok güzel bi görüntü olmuştu bunun sebebi ne olabilir. Profilimden siteme bakar ve yardımcı olursanız sevinirim.
dosyaları servere tam gönderdiğinden emin misin?
bir de tema değiştir. belki temandaki dosyalarda eksiğin vardır...
bir de tema değiştir. belki temandaki dosyalarda eksiğin vardır...
tamamdır sorun çözüldü temizlik yapmayı unutmuşum. (hiçte yapmazdım böle basit hatalar ama oldu bikere.) 

web siteni gezdim...GoLYaD yazdı:tamamdır sorun çözüldü temizlik yapmayı unutmuşum. (hiçte yapmazdım böle basit hatalar ama oldu bikere.)
çok güzel bir site olmuş...
özellikle ikonlar harika

Çok teşekkür ederim. Beğenildiğine sevindim. henüz bu işlerde yeniyim ama saolsunlar burada ihtiyacımız olan hemen herşey bulunuyor ,bende yardımlarla elimden geldiğince yapıyorum bişeyler.
Peki poratlın türkçeleştirilmiş hali varmı yoksa kendimizmi türkçeleştiriyoruz
kendimiz türkçeleştiryorsak basitçe bir anlatabilirmisiniz?
kendimiz türkçeleştiryorsak basitçe bir anlatabilirmisiniz?
http://www.deklive.net - Hiphop'un Yeni Adresi
Portal tamamen Türkçe sonradan bir Türkçeleştirme yapmana gerek yok.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir