İlk olarak gelişmiş editör arıyorum.
Hot Editor kurdum, sanırım sürüm uymadığından dolayı eski editörün yazı alanı kaldı, editörün özellikleri kullanılmıyordu falan, geri sildim.WYSIWYG özellikli bir editör arıyorum.
İkinci olarak mesajda sağ tarafta gözüken üye bilgileri özetinde, Mesajlar bölümü altına Konular da eklemek istiyorum.Bununla ilgili bir MOD göremedim sitede.
Son olarak da hızlı cevap MOD'u gerekli.
Forumun MOD bölümünde 3-4 tane buldum, ama hangisini seçmeliyim?
Ona da karar veremedim.Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
PHPBB 3.0.4 için birkaç MOD arıyorum..
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
PHPBB 3.0.4 için birkaç MOD arıyorum..
Kod: Tümünü seç
Dünya Delikanlı Olsaydı Yuvarlak Olmazdı
Re: PHPBB 3.0.4 için birkaç MOD arıyorum..
Slm...
Hızlı Cevap Modu
Eklenti: Prime Quick Reply
Sürüm: 1.0.5
Yazar: primehalo
Açıklama: gelişmiş hızlı cevap eklentisi
Download : WYSIWYG özellikli bir editör
Eklenti: [BETA] Almsamim WYSIWYG editor v0.0.8 for phpBB3
Sürüm: 0.0.8
Yazar: Almsamim
Açıklama: phpBB3 için WYSIWYG yazı editörü
Download :
Hızlı Cevap Modu
Eklenti: Prime Quick Reply
Sürüm: 1.0.5
Yazar: primehalo
Açıklama: gelişmiş hızlı cevap eklentisi
Download : WYSIWYG özellikli bir editör
Eklenti: [BETA] Almsamim WYSIWYG editor v0.0.8 for phpBB3
Sürüm: 0.0.8
Yazar: Almsamim
Açıklama: phpBB3 için WYSIWYG yazı editörü
Download :
Re: PHPBB 3.0.4 için birkaç MOD arıyorum..
Teşekkürler, deneyeceğim. 

Kod: Tümünü seç
Dünya Delikanlı Olsaydı Yuvarlak Olmazdı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir