[MOD] [phpBB 3.0.x] Ziyaretçiden İçerik Gizleme [1.0.1]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: [MOD] [phpBB 3.0.2] Ziyaretçiden İçerik Gizleme [1.0.0b]
Arkadaşlar bana birisi yardımcı olabilir mi? Ben yükledim, prosilver ve subsilver'da sorunsuz çalışıyor fakat, Tecktonik isimli temam'da çalıştıramadım? Bunu nasıl yapacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar koca forumda yardım edicek kimse yok mu ? 3 gündür bekliyorum
neyi bekliyorsunki, phpBB temaları 2 temellidir ve bütün düzenlemeler bu temalara uygun olarak hazırlanır.
Sitende kullandığın tema prosilver temelli temadır ve prosilverdeki değişiklikleri uyarlıyacaksın, olmuyor diye birşey olamaz yanlız düzenlemeyi yaptıktan sonra YKP'den önbellek temizliği yapmayı unutma.
Sitende kullandığın tema prosilver temelli temadır ve prosilverdeki değişiklikleri uyarlıyacaksın, olmuyor diye birşey olamaz yanlız düzenlemeyi yaptıktan sonra YKP'den önbellek temizliği yapmayı unutma.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Dostum yenilemeleri yaptım yalnız şöyle bir durum var, mod; prosilver ve subsilver'da işliyor durumda, ancak benim kullandığım temada hiç bir şekilde işlemiyor. Geçen bir kaç ayar yaptım bu sefer yazılar 2 tane çıktı, 1'i gizli içerik diyor ancak üstünde içerik gözüküyor, Login olduğumuzda ise 2 yazıyı birden görebiliyoruz. Bu şekilde bir problem yaşadım? Şu andada Mod sadece pro ve sub'da çalışır halde
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hotboy yazdı:Dostum yenilemeleri yaptım yalnız şöyle bir durum var, mod; prosilver ve subsilver'da işliyor durumda, ancak benim kullandığım temada hiç bir şekilde işlemiyor. Geçen bir kaç ayar yaptım bu sefer yazılar 2 tane çıktı, 1'i gizli içerik diyor ancak üstünde içerik gözüküyor, Login olduğumuzda ise 2 yazıyı birden görebiliyoruz. Bu şekilde bir problem yaşadım? Şu andada Mod sadece pro ve sub'da çalışır halde
En iyisi baştan kur.Kökten çözüm.

Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
-
- Kayıtlı Kullanıcı
3.0.4de denedim olmuyor arkadaşlar
yardım edecek biri varmı?

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
3.0.4 de sorunsuz calisiyor kendim kullandim bi ara, herseyi dogru yaptigina eminsen ykpden akktif etmeyi unutmus olabilirsin =)kaya_m44233 yazdı:3.0.4de denedim olmuyor arkadaşlaryardım edecek biri varmı?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
herşeyi doğru yaptığıma eminim. başlığa tıklayınca hata kodları çıktı eski haline çevirdim tekrar. neden olmadı acabaEsmerÖzcan yazdı:3.0.4 de sorunsuz calisiyor kendim kullandim bi ara, herseyi dogru yaptigina eminsen ykpden akktif etmeyi unutmus olabilirsin =)kaya_m44233 yazdı:3.0.4de denedim olmuyor arkadaşlaryardım edecek biri varmı?

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
VSabah tesekkür ederim eklenti için. sorunsuz kurulum. emegine saglık 
Türkçe Karakter Sorunu Yasayanlar bunu Kullanabilir: Forum İçeriÄŸi Ziyaretçilere Kapalıdır.

Türkçe Karakter Sorunu Yasayanlar bunu Kullanabilir: Forum İçeriÄŸi Ziyaretçilere Kapalıdır.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Eklentiyi kurdum sorunsuz çalışıyor. Fakat başlığa tıklayınca direk olarak üye giriş sayfası gelse daha iyi olmazmıydı? PHPBB2 de bu standart olarak vardı neden yeni versiyona eklemediler acaba. Yeni versiyonda gelişme göstermeleri gerekirken bunlar tam aksine mevcut özellikleride kaldırıyor.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bunu izinlerden ayarlayabilirsin. fakat bu eklenti ile ziyaretciler konu baslıgını görebilir, konuyu kimin actıgını, konuya kimlerin mesaj yazdıgını görebilir.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
İzinlerde böyle bir seçenek yok. Forum konuları görünüyor ama Başlıkları göstermeden şifre istiyor. Ben başlıklarında görüneceği fakat başlığa tıklandığında şifre isteyecek bir İzin göremedim. Phpbb2 de bu özellik vardı. Phpbb3 de bu özellik olmadığı için bötle bir mod yapılma gereği duyulmuş.
Merhaba, Eklenti için teşekkür etmek için kaydoldum fakat birde bir suâlim olacak ; Benim orada türkçe karekterde bir bozukluk var sizin eklentiden kaynaklanmadığını biliyorum fakat çözümü ne olabilir ki ;
[ Forum ��eri�i Ziyaret�ilere Kapal�d�r. ] şeklinde çıkıyor...
Üstteki Üyenin paylaşımına dikkat edince yazı karakterini dediği gibi yapınca düzeldi.
İkinize de Teşekkür Ederim...
Allâh râzı olsun...
Ve's-Selâm...
Üstteki Üyenin paylaşımına dikkat edince yazı karakterini dediği gibi yapınca düzeldi.
Allâh râzı olsun...
Ve's-Selâm...
Phpbb3 3.0.5
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Acayip yazı şekilleri ile bu sorunları haletmekten ziyade notepad++ ile yaparsanız sorun çıkmaz..Esed yazdı:Merhaba, Eklenti için teşekkür etmek için kaydoldum fakat birde bir suâlim olacak ; Benim orada türkçe karekterde bir bozukluk var sizin eklentiden kaynaklanmadığını biliyorum fakat çözümü ne olabilir ki ;
Allâh râzı olsun...
Ve's-Selâm...
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Zaten Notepad kullanıyordum.
Birşey daha sormak istiyorum eklenti güzelde bu eklentinin görevini en azından izinlerden de yapabilirdik..
Site içeriğindeki download linkleri veya linkleri bu şekilde üzerini sansürleyecek eklenti mevcutmu şu an
bu eklenti misafirlere içeriği tamamen kapatmış oluyor bu eklenti kurulduğu için..
İyi Çalışmalar...
Zaten Notepad kullanıyordum.
Birşey daha sormak istiyorum eklenti güzelde bu eklentinin görevini en azından izinlerden de yapabilirdik..
Site içeriğindeki download linkleri veya linkleri bu şekilde üzerini sansürleyecek eklenti mevcutmu şu an
bu eklenti misafirlere içeriği tamamen kapatmış oluyor bu eklenti kurulduğu için..
İyi Çalışmalar...
Phpbb3 3.0.5
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir