footerdeki imzalari silen bannlansin

phpBB Türkiye ile ilgili görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazın
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
phpBB Türkiye hakkında görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazabilirsiniz. Site ile ilgili olmayan mesaj yazanlar, başka siteleri kötüleyenler, konu dışına çıkanlar ya da yöneticileri kötüleyici mesaj yazanlar uzaklaştırılacaktır.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

footerdeki imzalari silen bannlansin

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

bence footerdeki imzalari silen kullanicilar 1 uyaridan bi kac gün sonra daha eklemediyse siteden uzaklastirilmasi gerekiyor...

forum kurallarinda silen destek almiyor diye yaziyor ama herkes siteye giripte imzayi kontrol etmeden destek veriyor yani cogu üyeler onun icin modlar veya adminler farkina vardimi uyari versinler iki üc güne daha koymadilarsa siteden atilsinlar böylece gercektende destek almazlar :D

tek bi öneri :D
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: footerdeki imzalari silen bannlansin

Mesaj gönderen akansu »

Evet bir de karaliste oluşturulabilir...
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Merhaba,

Aslına bakılırsa forum kurallarımız gereği, üyelerimizin de imzalarını silen kullanıcılara yardım etmemeleri gerekir. Yani bizler nasıl imzalarını silenlere yardım etmeyeceğimizi belirtip kilitliyorsak başlığı, sizlerde imza olmadığını belirtip bize başlığı bildirmelisiniz.

Yani olması gereken bu aslında ama çoğu üyenin imzayı kontrol etmeden yardım ettiği konusunda size hak veriyorum. Sizlerinde biraz desteğiyle bu sorunu aşabiliriz ama yinede önerinizi yönetime taşıyorum...

Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

karaliste oluşturmak onların sitelerinin reklamaını yapmaktan başka bir iş yaramaz arkadaşlar....
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

pikachu yazdı:karaliste oluşturmak onların sitelerinin reklamaını yapmaktan başka bir iş yaramaz arkadaşlar....

evet bencede mesala konuda birisinde imza olmadigi anlasiliyor bi konu kilitliyorlar yetkililer ve su an destek verilmiyecek site: www.siteadi.com yaziyor orayada tabiki cogu kisi girer meraktan ozaman hosuna giden birsey olur üye olur böylecede hem bi üye kazanmis olur hemde hit sayisi artar
akblt.space

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

EsmerÖzcan yazdı:
pikachu yazdı:karaliste oluşturmak onların sitelerinin reklamaını yapmaktan başka bir iş yaramaz arkadaşlar....

evet bencede mesala konuda birisinde imza olmadigi anlasiliyor bi konu kilitliyorlar yetkililer ve su an destek verilmiyecek site: http://www.siteadi.com yaziyor orayada tabiki cogu kisi girer meraktan ozaman hosuna giden birsey olur üye olur böylecede hem bi üye kazanmis olur hemde hit sayisi artar
Arkadaş benden söz ediyor galiba...

Ama unutmayınız ki reklamın iyisi olduğu kadar kötüsü de mümkündür. Amacım; imzasını silen sitenin hitini arttırmak değil, imzasını silen siteyi tüm üyelere göstererek destek vermemeleri konusunda uyarı yapmaktır.

Sonuçta ben orada o tür bi uyarı yapmasam, malum siteyi incelemek kullanıcıların ilgisini çekmeyecek ve incelemedikleri için de sonraki sorularda o site için destek verme gibi bir hataya düşeceklerdir.

Sizin dediğiniz gibi hit tarafı ister istemez olacaktır ama götürüsü getirisinden çok daha fazla olan bir uygulamadır dikkatinizi çekmek isterim.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

VSabaH sizde haklisiniz iki tarafdanda düsünürsek hepmiz hakliyiz yani zor bi karar o kesin :D
akblt.space

Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

imza konusu çok karışık bir konu. adamlar açık kaynak kodlu diyip değiştirebiliyorlar ve hiçbir yasal engelide yok. ama emeğe saygı kaldırmamak lazım etik olan bu.
anca böle destek sitelerinde destek vermezsin olur biter.adamda pek tınlarmı bilmiyom.başta düzeltir desteğini alır sonra gene siler. :)

bence kullanıcıya destek vermeden önce böle bir hata yaptıgından dolayı siteden 24 saat gibi kısa bir süreliğine uzaklaştırırsak kullanıcı yaptıgı hatanın ciddi oldugunu anlayıp hatasını anlayacak diye düşünüyorum.

daha sonra gene imzaları kaldırıldıgında anlaşılırsa süresiz uzaklaştırılabilir...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Bazen çok esnek davranıldığını görüyoruz, imzayı kaldırana lütfen ekler misiniz deniyor sanki. Bir sitesinden imza kaldırana o siteye imza geri gelene kadar hiçbir destek verilmemeli bence. Kaç kere bana da oldu, cevap yazdığım kişide imza yok, insan sonradan farkediyor..
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Bu işler banlamakla çözülecek işler değil, bu saygısızlar yasaklansa da gene aynı şeyi yaparlar ya da farklı kullanıcı adları ile gene üye olurlar. Ancak kendilerinden utanmaları gerek -ki bu da zor görünüyor. Sadece destek vermeyi kesebiliyoruz.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
AngelFRANTIX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AngelFRANTIX »

Benim anlamadığım kendi imzanı eklersinde siteyi yapan kurumun/kişi vb. imzaları neden silersin. Utanıyolar galiba imzaların orada yazmasından.
Kullanıcı avatarı
Pierce_MVP
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Pierce_MVP »

Banlanmasına gerek yok sadece destek verilmesin o durduk yere kendini yer zaten merak etmeyin. :wink:
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(

“Görüş - İstek - Öneri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir