IP adresini incele sorgusu BUG u

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
wtarkan
Kayıtlı Kullanıcı

IP adresini incele sorgusu BUG u

Mesaj gönderen wtarkan »

IP adresini incele sorgusu phpbb3 ün hicbir sürümünde calismamaktadir, phpbb.com da bug u bildirdim , forumdan yardim al gibi aptalca bir cevapla karsilastim :D , arkadas ucuz etin yahnisi yenmez derlerde bukadarda Aptal olmayiniz , heriflere bunu kanitliyorum tik yok ,
ayni ip den 80 mesaj tespit ediyorum (manuel) ve sorgu sonucu su sekilde:

Bu IP adresinden mesaj gönderen diğer kullanıcılar
Uygun sonuç bulunamadı.

biriniz bana sorunun bende oldugunu kanitlayin yani ayni sörguyu siz yapip sonuc bulan bir resim gösterin ki bende ona göre arastirmama yön vereyim

bu arada : phpbb3 son sürüm kulaniyorum (3.0.4)
Hicbir Mod kurulu degil
phpbb3ü indirip ftp den attim ve hic elimi sürmedim , iki degisik host ta denedim , adam banlayacagim baska nicklerini tespit etmem gerek , ve bu salak sogu CALISMIYOR
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: IP adresini incele sorgusu BUG u

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

bahsettigin ayni ipden baska Kullanici mesaj yazmismi yani sen Admin Üyesinle Mesaj yaziyorsun ve Ipin xxx.xxx.xxx.xx olyuor diyelim ve sonra baska bir üye adinla yine mesaj yazyiorsun ayni ip ile ozaman orda yazar bi dene istersen.
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
wtarkan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen wtarkan »

sorunda burada , bakiniz ayni anda hem firefox hemde i.e den foruma girdim , iki ayri nickim tek ip var (dns falan yok) bircok baslik actim denemek icin (her iki nickim ile) ve sorgu sonucu

Bu IP adresinden mesaj gönderen diğer kullanıcılar
Uygun sonuç bulunamadı.

Phpbb2 de mükemmel calisan bu sorgu phpbb 3 ün hicbir sürümünde sonuc vermiyor
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Denedim çalışıyor.
Yaptığım işlem: bir başka mesajın sahibini değiştirdim ve arama ile ortak IP kullanan hesaplar gösterildi.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
wtarkan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen wtarkan »

cevaplar icin tesekür ederim , sorun benim phpbb3 te görünüyor , yillardir phpbb adminligi yaparim , böylesi bir sorunla ilk defa karsilasiyorum
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 5 misafir