Üyelik Onay Kodu - Cep Telefonu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Üyelik Onay Kodu - Cep Telefonu
"phpbb3 Mod" bölümüne açacaktım ama sanırım burası daha uygun.
Şimdi mevzu şu;
Üye olan kişiden cep telefonu numarası istenecek, bu numaraya onay kodu gönderilecek ve böylece üye kaydını tamamlamış olacak.
Böyle birşey sözkonusu mudur, olursa nasıl olmalıdır?
Telefon operatörüyle nasıl kontak kurulur? Ücretlendirme nasıldır?
Var mıdır bu konuda bilgisi olan?
TC Kimlik bilgisine pek sıcak bakmıyor genelde üyeler o yüzden foruma üye alırken en sağlıklı yol bu sanırım.
Şimdi mevzu şu;
Üye olan kişiden cep telefonu numarası istenecek, bu numaraya onay kodu gönderilecek ve böylece üye kaydını tamamlamış olacak.
Böyle birşey sözkonusu mudur, olursa nasıl olmalıdır?
Telefon operatörüyle nasıl kontak kurulur? Ücretlendirme nasıldır?
Var mıdır bu konuda bilgisi olan?
TC Kimlik bilgisine pek sıcak bakmıyor genelde üyeler o yüzden foruma üye alırken en sağlıklı yol bu sanırım.
birvurgunbusevda..
Re: Üyelik Onay Kodu - Cep Telefonu
sanırım bilen yok :s
şöyle birşey sorsam
davetiye ile üyelik nasıl oluyor 3.0.x de ? Bi mod kurularak mı oluyor ya da ne yapmak lazım?
şöyle birşey sorsam

davetiye ile üyelik nasıl oluyor 3.0.x de ? Bi mod kurularak mı oluyor ya da ne yapmak lazım?
birvurgunbusevda..
http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/ser ... mesajlasma adresinden Turkcell le irtibata geçip gerekli bilgileri alabilirsiniz. Eğer size uygun olursa phpBB3 üzerinde uzman olan bir kişiden gerekli alt yapıyı kurmasını isteyebilirsiniz.
Yeni bir güne gülümse !
öncelikle cevabın için teşekkür ederim arkadaşım..
turkcell'in mesaj olayını inceleyeceğim, fiyat tarifesini/kullanım çeşitlerini inceledim ama tam anlamıyla benim istediğim gibi bi bilgi verilmemiş. sanırım en iyisi müşteri hizmetleri ile irtibata geçmek.
"uzman olan kişi" derken buraya başlık açtık ama olumlu ya da olumsuz bi yanıt gelmedi kimseden, daha başka nerede aramalıyım ki
turkcell'in mesaj olayını inceleyeceğim, fiyat tarifesini/kullanım çeşitlerini inceledim ama tam anlamıyla benim istediğim gibi bi bilgi verilmemiş. sanırım en iyisi müşteri hizmetleri ile irtibata geçmek.
"uzman olan kişi" derken buraya başlık açtık ama olumlu ya da olumsuz bi yanıt gelmedi kimseden, daha başka nerede aramalıyım ki

birvurgunbusevda..
Herhangi bir şekilde isim veya adres vermek tamemen reklam ( yanlış) olacaktır. Webmaster forumlarında yüksek seviyede (rütbe-itader, seviye) bulunan kişilerle irtibata geçerek yardım almalısınız.Benim isim vermem yanlış olacaktır ki buradan veremem.
Yeni bir güne gülümse !
şuan da TC Kimlik ile üye alımı devam ediyor ve üyelik onayından sonra TC Kimlik bilgisini siliyoruz
bi arkadaş gerekli bilgileri toplayacak bakalım, burdan bilgi geçerim son durumla alakalı..

bi arkadaş gerekli bilgileri toplayacak bakalım, burdan bilgi geçerim son durumla alakalı..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar,
Turkcell'in anlaşmalı olduğu herhangi bir third party mesaj uygulaması satan firması ile irtibata geçebilirsin.
Tavsiyem www.dataport.com.tr
Dataport ile iletişime geçip siteye eklemen gerekn apileri alacaksın. Bu apileri siteye ekledin mi sorunun çözülecektir.
Örnek site: www.autoclub.com.tr
Turkcell'in anlaşmalı olduğu herhangi bir third party mesaj uygulaması satan firması ile irtibata geçebilirsin.
Tavsiyem www.dataport.com.tr
Dataport ile iletişime geçip siteye eklemen gerekn apileri alacaksın. Bu apileri siteye ekledin mi sorunun çözülecektir.
Örnek site: www.autoclub.com.tr
Örnek site forumu phpBB3 değil, aspx uzantılır windows sunucu için kullanılan bir forum.engintekeli yazdı:Örnek site: www.autoclub.com.tr
Arkadaşlar vit.com.tr Bursa Vital Datacenter ile irtibata geçiniz. Turkcell sms hizmetleri olup, teknik destek ekipleri phpbb 3 forumunuza ekleyecektir.
Yeni bir güne gülümse !
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir