Foruma Yeni Mesaj Gönderilemiyor

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Foruma Yeni Mesaj Gönderilemiyor

Mesaj gönderen Asil »

Merhaba arkadaşlar,

Forumda herhangi bir konuya yeni bir cevap eklemek istediğimde, mesajı yazdıktan sonra "gönder" dediğimde beyaz bir sayfa açılıyor ve öyle asılı kalıyor. Daha sonra "Sayfa Görüntülenemiyor" diyor. Dolayısıyla yeni mesaj atamıyoruz foruma. Onun dışındaki fonksiyonlar işliyor tek işlemeyen yeni mesaj gönderme. Acaba bu forumla alakalı bir problem midir yoksa sunucu veritabanı ile alakalı, SQL problemi midir? Çözümü için neler yapmak gerekir? Yardımlarınızı bekliyorum.
AngelFRANTIX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Foruma Yeni Mesaj Gönderilemiyor

Mesaj gönderen AngelFRANTIX »

Forumu tekrar upload ediniz. Ve yeniden kurunuz. Farklı bir tablo ismi girin. (Yada eski tabloları silin)

Muhtemelen bir mod kurarken yanlışlık yapmışsınızdır.
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Asil »

Herhangi bir mod. yüklemedim. Herhangi ayar değişikliği yapmadım. Forumda en ufak mod. eklentisi de yüklenmedi daha önce. Herşey olduğu gibi. Forumu yeniden kur derken yani herşeye sıfırdan mı başla diyorsun? 235 aktif üye ve 26000 mesaj var forumda :cry:
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Asil yazdı:Herhangi bir mod. yüklemedim. Herhangi ayar değişikliği yapmadım. Forumda en ufak mod. eklentisi de yüklenmedi daha önce. Herşey olduğu gibi. Forumu yeniden kur derken yani herşeye sıfırdan mı başla diyorsun? 235 aktif üye ve 26000 mesaj var forumda :cry:
tabiki yeniden kurulmaz ilk önce hatayi bi bilelim.

beyaz sayfa cikiyor diyorsun ftpde hic bi degisiklik yaptinmi ve sunucun linuxmu windows mu?
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
AngelFRANTIX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AngelFRANTIX »

Asil yazdı:Herhangi bir mod. yüklemedim. Herhangi ayar değişikliği yapmadım. Forumda en ufak mod. eklentisi de yüklenmedi daha önce. Herşey olduğu gibi. Forumu yeniden kur derken yani herşeye sıfırdan mı başla diyorsun? 235 aktif üye ve 26000 mesaj var forumda :cry:

Cache klasörünü temizle. (index.php ve htaccses hariç)

Veritabanına dokunmayacaksın zaten.
Phpbb 3.0.4 ü tekrar upload et. config.php hariç...
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Asil »

EsmerÖzcan yazdı:
tabiki yeniden kurulmaz ilk önce hatayi bi bilelim.

beyaz sayfa cikiyor diyorsun ftpde hic bi degisiklik yaptinmi ve sunucun linuxmu windows mu?
Firefox aracılığıyla foruma girip herhangi bir konuya girip, yeni mesaj yazıp "gönder" e bastığımda beyaz sayfa çıkıyor ve sayfa asılı kalıyor. Explorer üzerinden aynı işlemleri tekrarlayınca ise beyaz sayfa yerine direk "HTTP 500 İç Sunucu Hatası" veriyor. Sonuç itibariyle hiç bir konuya yeni mesaj gönderemiyorum. Yalnız nedense çok nadiren istisna oluyor ve mesajın gidebiliyor. Böyle bir tutarsızlık da var.

Sunucum Linux.
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Asil »

AngelFRANTIX yazdı:

Cache klasörünü temizle. (index.php ve htaccses hariç)

Veritabanına dokunmayacaksın zaten.
Phpbb 3.0.4 ü tekrar upload et. config.php hariç...
Şimdi Cache klasöründe index.php ve htaccess dışındaki bütün dosyaları sil diyorsun. Sonra da tekrardan PhpBB 3.0.4 kur diyorsun. Yalnız ben bu hatayı aldığımdan beri zaten forumu komple silip tekrar kurdum ve hatayı aldığım günden bir gün önceki yedeğimi kurdum foruma. O hatayı almadığım zamanda aldığım yedeğimi geri yükledim yani yine çözülmedi sorun devam. Bunlara rağmen yine Cache klasörünü temizliyip phpBB yi tekrar kurayım mı ?
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Bir Hostcuna söylesen galiba daha uygun olur, durduk yere 500 sunucu hatasi var cünki :S
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Asil »

EsmerÖzcan yazdı:Bir Hostcuna söylesen galiba daha uygun olur, durduk yere 500 sunucu hatasi var cünki :S
Error log uma baktım Panelimden. 60 mb. lık Error log olmuş 1 ayda. Hostcumun ta :evil:
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir