tr.cx şeklinde site açmak
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
tr.cx şeklinde site açmak
ya arkadaşlar ben tr.cx şeklinde ücretsiz site açmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardım edermisiniz?
Re: tr.cx şeklinde site açmak
dj_akman yazdı:ya arkadaşlar ben tr.cx şeklinde ücretsiz site açmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardım edermisiniz?
http://www.tr.cx sitesine üye ol sonrada isim al ama dikkat et başklası kullanıyorsa alamazsın zaten tr.cx sitesi türkçe herşeyi anlaşılır bir dilde. Yani üye olurken yada isim alırken zorlanmazsın. Ayrıca tr.cx te reklam yok bence çok güzel.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Re: tr.cx şeklinde site açmak isitiyorum ama açamıyorum yardım
okadar ugraçtım ama açamadım bilen varsaa msn adresimi eklesin djali_mchell@hotmail.com ban ukaşsın acil yardım lutfen
Re: tr.cx şeklinde site açmak
arkadaşım bu sadece yönlendirme yani sitenin asıl adı değişmiyor..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir