Bunlar Açıkmı? Virüsmü?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
mete_han_70
Kayıtlı Kullanıcı

Bunlar Açıkmı? Virüsmü?

Mesaj gönderen mete_han_70 »

S.a Arkadaşlar Ben Bugün Sabah Sıraları Siteme Girdim Oldugu Gibi Yerinde Duruyordu Saat 18 Sıralarında Tekrar Girdim Sayfanın En Üstünde Aşşagıdaki Kodlar Yazıyor Ve Ekrandaki Herşey Büyümüş Bi şekilde Bütün Sayfalarda var bu
Ve Bütün Sayfalarda Degişiyor
Ana Sayfada Bunlar

Kod: Tümünü seç

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
Forumlarda Bunlar Yardım Lütfen

Kod: Tümünü seç

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
mete_han_70
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Bunlar Açıkmı? Virüsmü?

Yardım Plsssss...
Kullanıcı avatarı
zibidiman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zibidiman »

dostum kurulum sorunlu dosyalarında sorun var
mete_han_70
Kayıtlı Kullanıcı

Ben Siteyi Kuralı Nerdeyse 1 ay Oldu Ve Daha 3 Gün Önce Karşıma Çıktı Bunun Bir Virüs Oldugunu Düşünüyorum Çünkü 1 haftadır Sitede En Üst tarafda Yazı Reklamları Çıkıyor du Daha Sonra Bilgisayarıma Bulaştı Ve Bütün Sitelerde Çıkmaya Başladı Sonrada İnternet Explorer Ayarlarını Yitirdi Ben Tekrar Format Attım Bu Sefer Reklamların Oldugu Yerde Bunlar Gözükmeye Başladı /includes Dosyasını Tekrar Upload Ettim Ve Şimdi Site Düzeldi Amma
Giriş SSS Üye Kontrol Paneli Gibi Linkler Site Logosunun Üstünde Duruyor Orda Olması Hoşuma Gitti Ellemedim
kerim usta
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen kerim usta »

Virüs sorunu olduğunu sanmıyorum.
mete_han_70
Kayıtlı Kullanıcı

Sorunu Çözdüm js virüsüymüş tabiki siteyi de ortadan kaldırdım :) benim ücretsiz hostu aldıgım yere mesaj attım virüs taratmaları için bana gelen raporu Türkçeye çevirttim
indek.php
index.php
böyle 10 15 tane index.php dosyasında virüs bulundugu sölendi Siteye tekrar girdim pc göçtü :D format attım avastın 4,8 sürümünü indirdim siteye ftp ylen ulaştım ne var ne yok delete sonra pcye tekrar format siteyi yeniden kurdum
burdan sitesi olan arkadaşlara önerilerim hele benim gibi yeni başlayanlar her buldukları reklamı atmasınlar modları kurmaya çalışmasınlar hele siteden açılan popup reklamlara çok dikkat etsinler 14 nisan 2009 Tarihlerinde Yazılan ve etkinleştirilen bir virüs kolombiya merkezli olarak yayılıma başlamış antivirüs sistemi ne zaman çıkar bilinmez
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

iframe reklam almaktan kacinin, mod kurmaktan virüs olmaz bide pr artsin diye her önünüze gelen topliste kayit olup reklam almayin =)
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
Pierce_MVP
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Pierce_MVP »

EsmerÖzcan yazdı:iframe reklam almaktan kacinin, mod kurmaktan virüs olmaz bide pr artsin diye her önünüze gelen topliste kayit olup reklam almayin =)
Evet bir de şu var.PC'niz çok virüslüyse kesinlikle ftpye bağlanmayın.Yoksa bende olduğu gibi otomatik olarak serverenize bağlanıp index dosyalarına iframe virüs kodları atar.Şimdiden söyleyim.İyiki başıma gelmiş çünkü daha tecrübeleşiyorum.:-)
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Guraba
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Guraba »

geçmiş olsun.

birde insanlarımızda her önüne gelen modu kurma hevesi var..daha çok özellik olsun diye.gerek yok..

zira özel ve değerli olmak forumunuzun özelliği ile değil içindeki bilgilerin değeri ile belli olur..
Kullanıcı avatarı
Pierce_MVP
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Pierce_MVP »

Guraba yazdı:geçmiş olsun.

birde insanlarımızda her önüne gelen modu kurma hevesi var..daha çok özellik olsun diye.gerek yok..

zira özel ve değerli olmak forumunuzun özelliği ile değil içindeki bilgilerin değeri ile belli olur..
Çok doğru! :)
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir