mavilim temasına announcement koymak

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
sailor
Kayıtlı Kullanıcı

mavilim temasına announcement koymak

Mesaj gönderen sailor »

Sevgili foruz net ten esmer özcan ve akansu :)
sizin temanızı kullanmaktayım,malumunuz...
Forum index php sayfası forum başlıklarının üzerine bir announcement bölümü yerleştirmek istiyorum.Subsilver için bir mod gördüm ama bizimkine uymaz sanırım.
Yardımcı olabilriseniz memnun olurum.Olamazsanız canınız sağolsun...
Mavilim style için çok teşekkürler bu arada...
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: mavilim temasına announcement koymak

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

sailor yazdı:Sevgili foruz net ten esmer özcan ve akansu :)
sizin temanızı kullanmaktayım,malumunuz...
Forum index php sayfası forum başlıklarının üzerine bir announcement bölümü yerleştirmek istiyorum.Subsilver için bir mod gördüm ama bizimkine uymaz sanırım.
Yardımcı olabilriseniz memnun olurum.Olamazsanız canınız sağolsun...
Mavilim style için çok teşekkürler bu arada...
Mavilim temasi tamamen akansuya ayit, yani onun temasini kullaniyorsun benim gibi :D

announcment modu var olmaz demisin denedin mi hic? cünki mavilim temasi subsilver2 destekli yani subsilver2 degiskliklerini mavilim temasinda yapcaksin calismasi gerek.
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Evet ilgili MOD phpbb tarafından onaylı.Aşağıdaki sayfadan indirip kurabilirsin:

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=981855

Takıldığın yerler olursa yazabilirsin
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
sailor
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen sailor »

Değerli arkadaşlar,install dosyasını firefoxta açıp talimatları takip ederek yükledim ..Contrubition dosyasını ne yapacağımı bilemedim.Onu da contrubition dosyasına gönderdim.Root dosyasını açıp içinde yazılan şekillerde ilgili bölümlere gönderdim.Mavilim styles sayfasında eklenmesi gereken satır bulunamadı.Ancak prosilver da çıkıyor.O yüzden prosilverınkine yükledim.

Şu an modu aktive ettim ama ortada announcement yapacak bir panel çıkmadı.Bu panele nereden ulaşılıyor anlamadım.Sonuçta ne mavilim de ne de prosilver da da bulamadım announcementı.

Bir anlamadığım install ınstruction sonunda imagesetleri fresh leyin diyor.Onu anlamadım ne demek istiyor :)
sailor
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen sailor »

Epeyce uğraştım sonunda başardım sisteme girip YKP ne gelince modül not accessible diyor?
sailor
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen sailor »

Mod kurulumunu tekrar ettim.İnstall yapmamışım.Onu da yaptım.Ancak sistem--->YKP ye girince --mod isnot accessible diyor.YKP ye girebilidğim sıralar announcement temasını aktive etmeye çalışmıştım.Sonunda bu hata nesajını vermeye başladı.YKP ye giremeyişim mod ile ilgili klasörlerden birisini silmemden filan olabilir mi?

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
sailor
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen sailor »

MOD dan en sonunda announcement centera girdim.Ancak ana sayfaya gönderdiğim text çıkmıyor.Forum ID ,Topic ID filan istiyor.First post last post ne demek anlamadım.Ayrıca forum ve topic ID lerine nasıl ulaşılıyor ve ilk sayada görünmesi için ne yapmak lazım?

Sevgili Özcan ve Akansu ne dersiniz?
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Şimdi ben size sadece mavilim temasında yapmanız gereken değişikliği yazıyorum. Geri kalan hatalar için MOD un yayınlandığı başlıkta yardım istemelisiniz.Yani tema ile alakası yok belirttiğiniz hataların.

Aç: overall_header.html

:idea: Bul

Kod: Tümünü seç

<!-- INCLUDE menu2.html --><br />
:arrow: Sonrasına Ekle

Kod: Tümünü seç

<!-- INCLUDE announcement_centre.html -->
Evet bu kadar
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

sailor
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen sailor »

Teşekkürler akansu ancak prosilverde çıkan announcement subsilver ve mavilim de çıkmadı.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

sailor yazdı:Teşekkürler akansu ancak prosilverde çıkan announcement subsilver ve mavilim de çıkmadı.
akansunun dediklerini mavilim ve subsilver2 temasina uyguladin mi?

önbellek temizledin mi?, sablonlari yeniledin mi ve duyuru modun template dosyalarini subsilver2 ve mavilim temasini yolladin mi?
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Özcan yazdı:modun template dosyalarini subsilver2 ve mavilim temasini yolladin mi?
Evet burası önemli.. root klasörü içinde Subsilver2 temasına gönderilecek dosyalar var. Onları aynen mavilime de göndermelisiniz..

Yaptığınız değişikliklerden sonra Önbelleği temizleyip Stiller-Şablonlar yolundan mavilim temasını yenileyin

Olmaması için bir neden yok. ;)

sailor
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen sailor »

Evet,ön belleği temizlemeyi unutmuşum.Çok teşekkürler.Oldu şimdi.
Ama bir süreliğine kaldırdım.Hantal buldum önpaneldeki "announcement" görünümünü.
İlk kategoriyi "duyurular " yapıp mesaj başlığına istediğin duyuruyu yazınca da oluyor.
Ama fash ve resim eklenemiyor tabi.
sağolun arkadaşlar....
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir