Bir üyeye verdiğimiz uyarıyı sıfırlamak?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
FaLSeALaRm
Kayıtlı Kullanıcı

Bir üyeye verdiğimiz uyarıyı sıfırlamak?

Mesaj gönderen FaLSeALaRm »

Arkadaşlar bir üyeye uyarı verdiğimiz zaman bu uyarıyı tekrar nasıl silebiliriz?
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Bir üyeye verdiğimiz uyarıyı sıfırlamak?

Mesaj gönderen difficulty »

bu konuda bende sorun yaşıyorum
sevdiğime forumda uyarı denemesi yapmak için uyarı verdim uyarıyı silmeme ragmen izi kaldı
daha önce uyarı aldıgına dair bilgiyide silmek istiyorum
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

bildigim kadariyla direk silme yok ama bu sekilde yapabilirsiniz

YKP >> Mesaj Panosu Ayarlari >> Uyarılar >> burda bi sayi yazar onu 1 yapip tekrar eski haline alirsaniz TÜM Uyarilar silinir tek tek üyenin uyarisini silme gibi birsey yok galiba :S
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
FaLSeALaRm
Kayıtlı Kullanıcı

İyi de sorun orda onu nasıl eski haline alacağımızı soruyoruz değişmiyor o zaten
FaLSeALaRm
Kayıtlı Kullanıcı

Ben bununla ilgili bir eklenti buldum. Diğer arkadaşın da işine yarar. Denedim çalışıyor fakat uyarı verirken uyarı sebebini yazmamışsanız silemiyorsunuz.

http://startrekguide.com/community/view ... 127&t=6929
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

phpmyadmin'den küçük bir sql sorgusu ile çözülebilecek birşey gibi duruyor. Ama malesef mysql bilgim yok. :)
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

malt yazdı:phpmyadmin'den küçük bir sql sorgusu ile çözülebilecek birşey gibi duruyor. Ama malesef mysql bilgim yok. :)
haklisin phpbb_warnings tablosundan siliniyor :D
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
FaLSeALaRm
Kayıtlı Kullanıcı

phpmyadmin'den silinebilir ama böyle bir saçmalık olmaz yani :D Sen adamın yazdığı konuyu phpmyadmin' e girip mi siliyorsun :D Madem uyarı sistemi var silmesi de olmalı :D
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Uyarı silme özelliğinin yokluğu, kendisinin mesaj silme kadar kullanılmadığı için olabilir mi? :)

Bu işi yapan bir eklenti illa ki vardır, phpbb.com'a göz atmanızı tavsiye ederim.

Şahsi fikrim ise phpmyadmin'in en garanti yol olduğudur. Nasıl C, C++ gibi programlarla çalışırken direk olarak işlemciyi kontrol edebiliyorsak burada da direk olarak, hiçbir aracı kullanmadan phpmyadmin'e hakim olmak, onu kontrol etmek en garanti yoldur. ;)
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen difficulty »

EsmerÖzcan yazdı:bildigim kadariyla direk silme yok ama bu sekilde yapabilirsiniz

YKP >> Mesaj Panosu Ayarlari >> Uyarılar >> burda bi sayi yazar onu 1 yapip tekrar eski haline alirsaniz TÜM Uyarilar silinir tek tek üyenin uyarisini silme gibi birsey yok galiba :S

bu benm çok işime yaradı çok teşkler Esmer Özcan
1 yapınca bir gün 15 yapınca onbeş gün sonra otomatik tüm üyelerin uyarıları siliniyor.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir