forum sayfa düzeni
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
forum sayfa düzeni
ilk mesajim anlasilacagi gibi cok yeniyim sadece merak ettigim www.forum.ensonliman.com bu adresteki forumun kutularını yani genel egitim eglence gibi katogorilerin uzunlugunu saga sola veya kutu boyutlarnı degistirebilir miyim kusura bakmayın forumu inceledim ama buna es deger bi cevap bulamadim sadece varsa bu cevap kısımlarnı da alabilirim tesekkürler
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: forum sayfa düzeni
İmzaları Sılmısın ? Phpbb.Com Ve PhpbbTurkey Bunları Eklemeden Destek Alamazsın
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sivasli_14 yazdı:İmzaları Sılmısın ? Phpbb.Com Ve PhpbbTurkey Bunları Eklemeden Destek Alamazsın
dün bakmistim vardi bugün yok

ok imza eger en altta yazanlar ise hata ile yapmstım düzenledim yardim eder misiniz simdi rica esem
aktif
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir